Pages

Monday, 17 December 2012

Rantai ?




Hye korang ! Buat pew tu ? Tengok Tajuk lah . Rantai ape ? Tengok lah gambar kat bawah ni ...


Hah ! Yang ini rantai superwoman . Korang biasenyew dengar SUPERMAN kan ? Kali ni iLa nak  tukar name die pulak . Pasai apa tukar namak ? Sebab yang pakainye pompuan bukan lelaki -_- .. ngeee

Hah ! Yang ini rantai kamera . Comelkan ? Teringin sangat . Tapi x dapat & belom jumpe lg keturunan nye O_o . Nanti cari lah kat mana2 . huhu :(

Hah , Hah , Hah !! Yang ni lah rantai paling femez <-- **ejaan x betol** .
Nama rantai ni ialah  rantai MUSTACHE .Rantai ni x berapa ingin sangat sebab x cute :3 ..
Tapi klau jumpe , BELI je la . :3


Comel kan ? Nak belilah . Tapi sayang berjuta sayang . Tak jumpe2 lg . :(
Korang !!! Kalau jumpa iLa nak kirim boleh ? ** budak x tau malu **
Boleh lah .. :(


Sekian ! Terima kasih kerana membaca ! Beli jangan x beli . Rugi !

ASSALAMUALAIKUM ! BABYE !

Yang Penat Bertaip :


1 comment:

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)