Pages

Sunday, 28 April 2013

Maafkan aku jika aku tidak sempurna [farah liyana]

Ok . Gambar dia atas aku buat kat SINI

Aku harap kau baca Yana.Aku dah ckp nama kau awal2.Siapa lagi org yg aq panggil yana selain kau kan?Aku dah anggap kau macam adik beradik aku sendiri.Sebab kau la tempat aku bagitahu,mengadu,meluahkan.Tapi bukan kau seorang la.Puteri Balqis pon sama :')

Ok.Lagi2 kita jiran.Dekat.Kita sekolah sama dari kecil lagi.Mak bapak kita pon boleh rapat.Kita raya rumah orang sama2.Kita main sama2.Kita lepak sama2.Kita jalan sama2.Kita tolong menolong sama2.Kita belajar sama2 tahun lepas sebab kita UPSR.Kita ketawa sama2.Kita sedih sama2.Kita jalan kaki sama2 pergi sekolah agama.Kita tunggu.Kita kongsi masalah sama2.Semua sama2.AKu anggap kau twins aku.Cerita sama2.Gosip sama2.Rehat sama2.Ambil gamabr macam org gila sama2.
Semua sama2 ringht ? Itu pon kalau kau ingat tentang itu :'/

Ok . ini bermulaa sejak aku bertweet.Kenapa aku nampak kau lain hah ?Aku nk sangka baik kat sahaja.AKu x ckp pon aku PANDAI.Ade ke ?Cuba kau cek balik.Tak de kan?Sumpah & Demi ALLAH aku x delete ape pon.

Aku dah lah moody pasal ehem ehem.Kau kan tahu kan aku macam mana dgn si Budak Skomas tuh :/
Aku kene fikir lagi tentang tuhThen tetibe kau backup Yuni.

Walaupon kau x mentione aku,tapi aku nampak.Aku x cakap pon aku PANDAI.Aku redho je la.then tetibe kau cakap aku cakap " abistu tu gedik "
Adakah itu PANDAI.Aku pon x fhm ape kau cakap.kau salah baca ataupon Yuni bagitahu kat kau benda yang salah.Ok x pe.Tapi yang paling sedihnya.Aku x buat salah apepon.Okla , memang aku salah.Yg salahnya aku kutuk ferum & stenem.Itu je la...Tapiiiii .!!!!!

Napa kau cakap aku BAJET PANDAI ? :(
ok x ckp pon aku bajet pandai.Sanggup kau ? ok . Aku rasa kecik hati kat kau walaupon benda ni kecik sahaja.Tapi dalam hadis ada mengatakan.Kalau orang x maafkan kita ,kita x kn dpt masuk syurga walapon kau halim yg melampu tahap maximum!!

Kau fikirkan laaa macam mana aku nk maafkan kau.Ia sangat sedih.Aku cuma mahu jadi yang terbaik untuk kawan2 aku semua termasuk kau ,Puteri,Amira Afiqa,Syafika Eromzi,Dan kawan2 yang lain.
Sejahat jahat aku,aku x kan pernah anaia kawan sendiri.Tanpa kawan sapalah kita.Dimana lagi kita nak mengadu selain ALLAH,Ibu bapa kan ?

Sapa lagi yang dapat memahami kita kann ? Kalau kita cerita pon mungkin Ibubapa x kan faham kan.Lagi2 cerita gedik geidk nih.Mana mungkin diorang nk share -_-
Jarang..

Oklahh .. Kau lebih pentingkan diorang daripada aku right?Diorang HOT.AKu biasa2 jek.
Kalau kan nak HOT x payah la sampai nk anaia aku sendiri.AKUUUU ....
Ok , air mata aku dah melilih nak taip tentang kau nih.Ia sangat sedih.

Aku bersyukur apa yang aku ada.Aku cuba untuk x menjadi riak lagi2 ' PANDAI '
Aku x bajet pandai ponn .. Aku org baisa2 jek.Aku dapat A pon sebab ckg & UPSR.Kalau x de UPSR, mungkin biasa2 jekkk aku.
Aku x ckp pon kat Yuni yang aku PANDAI >_<
Tolonglaaa ... Kita dah kawan sejak kecik lagi..Kita skema masa kecik dulu2.Ituponn kalau kau ingat lahh ...Pakai tudung pon senget.KAu x payah nak malu dengan diri kau sendiri.DIorang nak gelakan kan kau?Peduli apaaa kan ? janji kita bahagia & senang...Pedulikan apa orang nak cakap.

Aku kecewaaaa kau x tolong aku buat masa tuh.
KAu nk cakap aku poyo ? ok aku terima.Kau nk ckp aku gedik?ok aku lagi terima sebab aku memg gedik.Kau sahabat aku till jannah .Insyaaallh :')

Aku anggap kau macam adik beradikkk k ? :(

Kau dengar lagu tuh.Aku sedih kau x dapat tolong aku.Ok x peee...Mungkin bagi kau ia x perlu pon --'
Tapi x pe llaaa .. aku redhoo ..

Kalau kita HOT pon , tp ingat dia x akn masukkan kita syurga.Jika kau salah guna HOT tuh , maka HOT la kau kat api neraka.Kita kwan,kita nasihat sama2.Kalau aku salah,kau tegur aku.Kalau kau salah,aku tegur kau.. jika kau terasa , aku mintak maaf awal :')

AKu sebagai kawan hanya mampu nasihat.

Masih ingat gambar tuh ? Kita sama comel kan ? Itu ciptaan tuhan . kita meamng cantik , indah , comel , ayu ..
Not perfect but , kita normal mcm kawn2 yg lain .. syukur alhamdulillah :')

Nur Farah Liyana .
Kau HOT
AKu COOL

Memang banyak perbezaan.Apa kau kesaahh..yang penting bahagia.

Maafkan aku aku taip panjang lebar.
I sorry about that ...
ok ?

Aku sayang kau.
AKu cuma mahu tengok kau terseyum walaupon sedikit.Aku x nk kau sedih .. tapii..

Friday, 26 April 2013

Segmen 24 Jam : Saya Mahu Header Itu By Nabila Medan

Tekan sini : SINI !!
Nama Blog : Nursakinah Nabilah
Discription blog : Melalui dugaan dengan tabah dan diakhiri dengan senyuman
Font : orang juice
Desing : Desing 2 

Thursday, 25 April 2013

Kena denda tulis sampai 200 !! :O

awak awak dengar lagu nih :P
hehe .. td kan kene denda :(
nasib kene hantar esok ( jumaat )
lol .. penat k penat ..

kene denda sebab x siap kerja sekolah jek sebenarnya .. lol .. ckg kejam ^_^
cehh ,, x yah la nk slhkn ckg , padahal memg salah kite kan ? :(
alorh .. :(
sedihnya..sakit tangan k :p
haha .. padan muka , spe suruh x siap kan kan kan :/
tulis : saya berjanji akan membuat kerja yangg diberikan setiap hari

haha .. apelah nasib :( :(
k bai :3
haha

Saturday, 20 April 2013

Demam

Assalammualaikum !
Wahh .. lama ila x update :(
Sorry la :p
Ceh ,, macam ade fans jek -____________________-

Tajuk kita pada harini ialah D E M A M yer wahai permbacaII yg dihormati sekalian .. cehh , ayt x boleh bela seyh :P
Gurau k gurau ~*v*~

Pagi tadi ila demam :( .. kol 3 pagi gituu r . Bangun2 jek rasa macam Pening , Sakit perut , Rasa macam nak termuntah :'(
iLa tersedar kol 3 pg tu , perut mcm kene tumbuk2 jek .. hmm .. apekan nasib ..
Memang Sakit sangat .. uarghh ... Kalau boleh pecah perut tu , mungkin dah pecah lrogghh .. haha
iLa baring la balik , tetibe mulut ni mcm nk terkelaur something tau , ila pergi tandas terus termuntah .. huaa .. betapa sakit nye tekak :(
iLa nak panggil ibu & ayah tapi panggil x kedengaran , semua nyenyak tidur -____-
hmm .. nak panggil kuat2 pon x larat sebab sakit tekak , then .. termuntah lagii .. huaa .. sakitnyA . Allah je la yang tauu .. haha.
Cikgu SAINS ila cakap , kalau kita ade nasib buruk tu mesti kita ade baut dosaa .. hmm .. iLa buat dosa ke x ? mestilahh .. hahaa .. maybe semalam ibu suruh ila jemur kasut tp ila malas nk on9 FB jek .. haha ... nakal kan ? tp nakal nakal iLa , iLa baik . iLa x macam org len :P
cehh .. bajet laaa .

Muka masa orang sihat ^_^
Muka blur blur gituu --'

ehh .. awak tekan jap yg ini -> Tekan sini . Terima Kasih :]
Eh ?? ambil kesempatan :3 .. alahh , tolong LIKE kan jep . bukan susah pon . x minx bayaran pon :P

Eh sambung cerita :3

dah selesaii pegi baring lagi , tapi x selesaa sangat lah :(
Sakit perut jek .. adoii .. nak jek tumbuk perut ila nih .. memg sakit yg teramat amat ~OvO~
Perrgi laig tandas untuk muntah Y_Y

Dah selesai muntah tu , tidur balik .. hah ! baruu boleh tidur dgn selesa.. tapii x selesa sangat la .. bangun pkol 9.40 ? :O
eh .. x pe .. ila x boleh solat lorg T_T
haha :3

eh ? k bai .. ^^v