Pages

Saturday, 29 June 2013

Johor boleh Johor boleh !!

Ale alee Alee alee .. Johor boleh
Ok siapa JDT ? :P
Sayaaaa *angkat kaki*
Kita geng yeah !!
Johor boleh !!

Wa x pergi stadium pon laa .. Hahaha . Tengok kat rumah . Memekik je la :P
Hahaha ..

Go johor .. Semangat johor !!

J Jo Joh Joho Johor JohorD JohorDa JohorDar JohorDaru JohorDarul JohorDarulT JohorDarulTa JohorDarulTak JohorDarulTakz
JohorDarulTakzim ♥

Tuesday, 25 June 2013

Harini Demam :(

Heyy ... Siapa yang demam ? Kitalah Nursakinah Nabilah :(
Hurmm .. Sorry sorry . Dah nak dekat tengah malam baru update entry ini .. Hehehekk :3
Memang la update lambat , tadi demam :3
Hish ! Apelaaa ._.

Sekarang dah kurang sikit ;)
Syukur . Alhamdulillah :D
Tadi tak sekolah hurmm .. Oh ruginyaa
Ish3 .. Leceh cuti nih . Nak kene buat SURAT CUTI BUAT HOMEWORKS BLA BLA BLA

Argh .. Nak buat macam mana . Kita hanya merancang Allah yang mengaturkan :')
Esok kalau mati pon semua boleh jadi .

Ya Allah , panjang kan la umur aku sekeluarga untuk mencukupkan lagi amalan untuk hadir di SYURGA mu :')
Malam semalam . Ini semua JEREBU punya pasal la . Hish -,-
Semalam selsema .. Hish punya teruk . Itu x nak cerita la . La la la :3
Then , ayah aku kasi ubat , baik sikit . Tapi still ada -______-
Benci benci benci !!

Then , masa nak bangun tidur tuh . Masya Allah , punya sakit kepala macam nak meletup jek :3
Teruk betul . Tapi x panas pulak . Hurmm . Adakah itu demam ? :P
Bhahaha -.-
Demam la tuh .. Hish . Tertinggal mata pelajaran ..
Sedih gilaaa :(

Then ada pulak berita sedih lagi !!!!
Oh tidakkk -_-
Nanti la aku cerita kat entry akan datang . Malas nak cerita sekarang :3
Agagaga :v

Friday, 21 June 2013

Saya sebenarnya isteri dia !

Ok ! So excited !
Sapa yang tak tahu rancangan Saya Sebenarnya Isteri Dia (SSID)
Tak kan x tahu ? Cite paling MELETOP SWEET !

Erghh .. seriezly romantik cerita tuh :'')
Nak tanya kenapa Izzue Islam hensem sangat ? :O
Hishh . yer sweet yang teramat amat !!! Hurm ..

Get ready nak tengok cerita best tuhh ...
Hurm :')

This picture ! Owh so sweet !!






Thursday, 20 June 2013

Kisah Cinta

Lincah tengok tajuk laa .. Cepat2 !
Ok dah ... ?? Bagus *Tepuk tangan*

Ni nak cerita pasal kisah cinta nih hah ! Opsss .. Buakn kisah cinta aku la ! Kisah cinta alaa yang pelakon dia  Shaheizy Sam & Fazura tuhh ..
Omg ! Shaheizy Sam ? Ok laa . Aku peminat setia dia ok ? Dia cute sangat2 ! Wowooo .. Lagi 1 dia sweet laa dalam cerita tuh . Hurmm .. Best sangat tengok cerita tuh laa ... Ok stop stop !!

Dia setiap hari SELASA jam 9 Malam
Rasanya la :P
Bhahaa -.- Sorry la kalau salah .. Aq x tengok tv derr . Aq tengok kat TONTON !
Ape tu TONTON ? Ok tonton tu mcm tv jugak la . Korang dah x pyh nak tengok kat Youtube bagai tuh .. youtube tu memang jadah ar nak tengok dia berpusing pusing *loading* tuh kan ? Hurmm -_-
Menyusahkan . Nak tengok ppn dah x de mood :')
Kalau nak tengok siaran ulangan banyak kali pon boleh :D

Oh best nya :O Memang x de loding2 . Cuma ada iklan jek la . Tapi tapi tapi ! iklan dia hanya beberapa saat jek k ? Oh bestnyaa .. Senang gila hati kan ? :P

Ni wa bagi link TONTON
Kene daftar dulu tau ! Sahkan e-mail kan e-mail awak la .. Ok ? Baru boleh daftar :*
Tak faham ? Hurm .. susah la nk terangkan . Daftar je la k ? :D
senang jek -_-

Best tau :)
Semua boleh tengok auww . Daftar tau daftar jek :D

Kisah cinta tu sweet sangat :D
Melting bro ! -_-

Jerebu -,-

Jerebu apakah ? :O
Ohh .. Tak kan x tah u . Alahh yg mcm kabus2 tuh . Bhahaa -,-
Benda tu kotor ! Pencemaran -..-

Hurm .. Mesti dah tahu ini semua salah siapa ? :O
Jutaan TERIMA KASIH kepada orang tu laa . Waaa x nak cakap la sapa . Nanti x pasal2 dia datang blog wa sound bagai -..-
Husshhh . Susah den . Hurm . Terima kasih la yerp buat MALAYSIA & SINGAPORE macam ni . Eh ? -_-
Dah buat tak mengaku pulak kat berita . Ish3 . Kalau dapat kau aku kerat .. Hishh . Tahu laa :V
Agagaga :3

Sabar sakinah sabar . Disebabkan dia sukan dibatalakan . Haiyaa -..-
Menyusahkan betull :'(

Hurmm ... Ok x pe -.- Tak mengaku x pe . Allah ada .. Cehh -,- Dah baik dah ? Weeee :P
Hahaha . Ok . Kembali pada tajuk !!

Anywayy .. Esok Pasir Gudang cutii wooo .. Bestnya students ! Auwww :D Happy yang teramat2 nih .. Weee ..

Kembali pada tajuk

Masa kat sekolah ... Ya Allah cam Pasir Gudan Highlands dah :P
Bhahaa -,- Jerebu punya la tebal mcm make up artis tuh :P Eh ? Hahaha .. Artis jugak . Eh , sorry la . Tapi betul la artis make up teball .. Hehehe -..-
Bau pulak ? Jangan tanya r ! Perghh , bau mcm bau ? Entaaa xD ! Tapi memang busuk lerrr ._.
Haiyaaa ._________.
Terasaa macam sesak nafas jek . Then asik bersin jek Y.Y
Hurmmm ... Redha je laa ..
Then kan kene pakai MASK kan ! Hurm . Solan Pelajar : Tak bengang ke pakai mask jek kalau kita jek yang pakai ?

Bagi aku , soalan tuh x patut kau tanye -_-
wuh ? Sapa yang cakap ? Opss . Jangan terasa laa -.-

Perlu ke nak bengang pakai MASK ? Benda tu untuk kebaikan kan ? -.-
Urhhh -.- Orang nak ejek ? Sukahatila cakap dia ._.
Jangan dengar cakap orang . Biarkan dia , nanti dia yang sakit bukan kita . So ? Perluke nak bengag korang ? Hurm :')
Tak perlu la awak >_<
Buat bodoh je la kalau ade orang bash , kutuk , ejek .. Hurmm .. Cikgu pon pakai . Selamba jek -_-
Siap cikgu puji kita lagi yang pakai tuhh .. Yang tak pakai tuh cikgu bebel .. :*
Weeeee ..

Owhh .. Memang panjang la cerita aq hari ini :3
Hehehe .____________.
Mesti banyak typo kan ? Hurmm ,, korang pepandai laa :3

Hm then then ... Pasir Gudang esok cuti . Huhuhuh.. bestnya . Bapa kali nak cite ek ? :p
Bhaha -,-
Excited beriaa .:3

Soo .. Homework ? Ketepikan dululaa  k ? :P
Eh ? Okbyee :D

Tayangan gambar bermula!


Wednesday, 19 June 2013

Dah baru ke ?

Ok laaa . Punya Beria tajuk pada hari ini lah kan . Ape yg dah baru ? :O

Ok laa .. Aku memang dah lama x aktif blog nih . Sebab PBS . Memang jarang bukak laa . Sejak2 ni baru aktif :')

Ok laa .. Masa nak tukar BACKGROUND BLOG . Dulu tak silap aku la kan , ada button DESIGN tapi sekarang aku cari2 mana tempat nak masukkan gambar untuk background nih . Haihh , aku x faham :'(

Mengnagis wa cari semalam . Putus harapan laa KONONNYA ! **Nangis ? Ehhh , mana ada !**
Korang punya ade ke lagi DESIGN tu ? Hurmm , Korang punya ade ke tak ? :'(
Nak tahu jek . Kalau memang dah berubah syukur blog aq x cacat tp kalau korang ade . Memang nak makan kaki la jawabbnyaa .. Hohohohooo

Kalau korang tahu la kan tentang blog bagai nih .. Hurmm , cube bagitahu sikit apa yang lain boleh tak ? Boleh bagitahu yang berubah jek .. Bolehh la :')
Thanks sesangat *terharu Y.Y*
Boleh kan ? Nanti kita bagi hadiah terus kat rumahh awk :3 Weee .. Hahaha -,-

Hurmm , kenapa la benda tuh x de . Menyusahkan aku dah sekarang nak kene link link bagai nih -..-
Mcm dah banyak yang lain laa .. betull :'/
Hishh , lepastu kan lagu yang kat atas tuh x boleh hilang  . Bingit kan ? Aduhh .. lagi sedih cenggini .. Huaaa ><
Hah , lagi yang x boleh hilang yang tepi tu hah .. Kan ada yang belah kiri anda tulahh . Ade gamabr cartoon2 bagi tuh :O
Hurmm , tu x boleh hilang r . Pesal r ? -_-
Tolong sangat2 nak hilangkan lagu tuh dengan bendaklah kiri nih ! Wahh seksanya ? :O
Hurmm .. Hish ! Tak faham den -.-
Ok.Bye bye :'D

Berubah ! Wajah baru

Hoy . Eh tetibe .. Tak hormat nyaa .. Waaa .. Hahahaha :3
Sorry :P

Tengok tajuk tengok taju . Lincah lincah :3
Ok dah kan ? Sooooo ... Cantik x ? :P
Soalan tak boleh bela . Fuh -,- *perasan*

Just gurau-gurau je laa .. Tak yah sentap sangat la :3 Haiyaaa ..

Yang bertukar :


  • Header
  • Background

Yang lain semua tak biasa jek . Hurmm blog yang dulu tu pinky lebihh ... HA HA HA

Ok done ! Selesai la . Alhamdulillah :D




Tuesday, 18 June 2013

Pbs ?

Hachem * bersin * 

Ish kenapa adik bersin jek nih ? Mestila . Habuk banyak sangat nih . Ha ha ha ._. Tak kelakar pon sebenarnya ..
Wahh dah lama x update blog seyh . Wah jakunnya nak taip :p
Hahahaa .. Bersarang dah ni .. Hish ._.

Ok la . PBS apa tu ? Tahu ke tak  ? Tak kan tak tahu . Ok lah , bagi tahun sesiapa yg Form 3 dan seterusnya lepas la dari PBS nih -_- *tak adil*

Ok laa . Mula2 excited sangat sebab cikgu kate x de perikse , Berita pon sama ckp mcm tuh . Haishh -.- Happy sansanagt la ape lagii ._. Sekali tibe2 ade perikse . What ? :O
Ternganga wa mase tuh .. Hurm  Mcm mne nih . Dah lama x ade perikse . Rasa kekok nak jawab . Rasa cam budak baru naik sekolah jek .. Hooooohoooo .._..

Now ila form 1 pada tahun 2013 ok ? :P 
Tanggal 21 Julai 2013 harini harijadi ila tau o.O
Wish tau jgn x wish . Ok ila , nobody cares ._.

Fuyooo . Susah nya PBS . Seriezly memang susah k ? Hurm . Ya Allah adakah ini 1 cabaran untuk aq terus maju ke depan supaya aku menjadi orang yang berguna ? :')
Aku harap begitu . Kau maha mengetahui segalanya :D

Ok la bye bye ._.