Pages

Thursday, 20 June 2013

Kisah Cinta

Lincah tengok tajuk laa .. Cepat2 !
Ok dah ... ?? Bagus *Tepuk tangan*

Ni nak cerita pasal kisah cinta nih hah ! Opsss .. Buakn kisah cinta aku la ! Kisah cinta alaa yang pelakon dia  Shaheizy Sam & Fazura tuhh ..
Omg ! Shaheizy Sam ? Ok laa . Aku peminat setia dia ok ? Dia cute sangat2 ! Wowooo .. Lagi 1 dia sweet laa dalam cerita tuh . Hurmm .. Best sangat tengok cerita tuh laa ... Ok stop stop !!

Dia setiap hari SELASA jam 9 Malam
Rasanya la :P
Bhahaa -.- Sorry la kalau salah .. Aq x tengok tv derr . Aq tengok kat TONTON !
Ape tu TONTON ? Ok tonton tu mcm tv jugak la . Korang dah x pyh nak tengok kat Youtube bagai tuh .. youtube tu memang jadah ar nak tengok dia berpusing pusing *loading* tuh kan ? Hurmm -_-
Menyusahkan . Nak tengok ppn dah x de mood :')
Kalau nak tengok siaran ulangan banyak kali pon boleh :D

Oh best nya :O Memang x de loding2 . Cuma ada iklan jek la . Tapi tapi tapi ! iklan dia hanya beberapa saat jek k ? Oh bestnyaa .. Senang gila hati kan ? :P

Ni wa bagi link TONTON
Kene daftar dulu tau ! Sahkan e-mail kan e-mail awak la .. Ok ? Baru boleh daftar :*
Tak faham ? Hurm .. susah la nk terangkan . Daftar je la k ? :D
senang jek -_-

Best tau :)
Semua boleh tengok auww . Daftar tau daftar jek :D

Kisah cinta tu sweet sangat :D
Melting bro ! -_-

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)