Pages

Friday, 19 July 2013

Esok sekolah ganti

21 Julai 2013 ni harilahir Nursakinah Nabilah Binti Mohd Norman
21 July 2013 is my birthday ! Remember :3

Hye awak yang baca ni la . Yer . Awak la . Saya tunjuk awak nih .. Yer . Awak . Awak la awak ! Awak . Ok ok :3

Mesti korang rasa pelik kan sebab Sekolah ganti pon nak update blog kan kan kan ? Hurm .. Sukahatila . Ni blog kitaaa :'(
Huarghhh :p
Bukan nya apa sebenanrya kita bosan & tak tahu nak update ape . Lagipon dah lama x update blog :3
Hahaha .. baru 5 hari x update blog . Hurm . Lama kan lama kan ? :P
Heheheee :3

First
Esok sekolah ganti 2 kali pulak tuh ..
Minggu ni (esok) ngn minggu depan kot :3  So .. Esok HARI SABTU ! Jawapannya  esok patutnya cutii :P
Eh .. x la . Esok kita ada DARJAH KHAS ! Dah 2 minggu x dtg :3
Ok .. Teruk x ? :3 Ok . Darjah kahs ni seminggu sekali jek . Darjah khas ni bukan nya untuk orang cacat tau . Nanti x pasal2 org ingt aku ni cacat :3 HA HA HA -_-
Nama jek darjah khas :3 Hehehe ... Darjah kahas ni mcm sekolah agama .Ada peperiksaan penting nama dia apa tah :v
Hohoooo . Tak ingat & susah nak sebut :3
Darjah khas ni seminggu sekali jek tau :3
Maksudnya dalam sebulan 4 kali jek la datang . Faham ? Tak faham ? Ish -.-
Pergi tengok kalender laa :3 Tak faham tanya cikgu la :P
Ngeee

Esok malas nak datang dua dua :3 Biasalah umur Sakinah ni 13 and still nak enjoy jek :3
Ha Ha Ha .. Tapi kita PANDAI tau :p Puihh .. Perasan nya -________-
Ok ok . Kita biasa2 jek tak pandai sangat x teruk sangat ... Ok ?
Esok kalau x datang DARJAH KHAS 3 kali x dtg dalam bulan JULY nih :3
Ish2 . Tak ke teruk tuh :3
Hurm . Jadi esok kita kene datang :* Ok . Saya RAJIN RAJIN RAJIN !!!
Minggu lepas tak datang sebab ada OLIMPIAS MATEMATIK
Minggu lepas punya lepas x dtg pulak sebab KAWAD KAKI
Sakinah ni peminat cikgu :3 Eiii .. perasan nya Sakinah :P
Semua cikgu nak Sakinah jadi tu la jadi ni la :p Cehhh , bajet pualak padahal x de punss :P
Nanti kene bash sebab bendi ni :3
Hohoooooo -_____________-

Second
Rajin

Sebab apa rajin sebab nak on9 , tidur atas katil jek tahu .. Hurm
Hish .. dah la puasa :3
Ish , fikir kita jek puasa ke ? :P
Ha Ha Ha . Bosan malam2 gini ...
Kawan2 pon ramai x on9 . Diorang sebok makan lagi lah tuh :p
Eh ? Ha Ha . Ni bukan fitnah ea ! Ni gurauan jek Y.Y
Nanti kawan Sakianh terasa :P
Ngehhhhhh ..

Esok Sakinah nak sekolah agama laa . Sebab 2 kali kot x dtg . ish ._.
Lagipon dah set ngn kawan esok bawak fon gi sekolah :3
Ha ha ha  . geng baik katakann . Tapi sekolah kitaorang bawak fon boleh . Best kan kan kan ? Kau hadooo ? :P
Bawak fon on9 . Untung laa :3
Fon wa x boleh :P
Haha .. Hurmm

Third

21 July 2013 ni harijadi wa ok ? Soo , korang jgn lupa wish untuk Sakinah yg comel nih .Puih2 :3
Tanggal 21 July . Harijadi waa tatauu :*
Jangan lupa tatauu :P
Awak jangan lupa tatauu !!!

Jangan lupa tatauu ! Awakk jangan lupa tatau :*
Ok byeee :3

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)