Pages

Sunday, 14 July 2013

Olimpiad Matematik


Semalam punya semalam kan kita ada update blog . Korang baca tak ? *jerit*
Tak baca ? Ish3 . Rugi :P
Hahakss .. Hurmm :(
Siapa belum baca tekan link nihh -----> Tekan cepat :p
Semalam x sempat nk update blog . Sebab penat yang teramat . Ok spe tak takut exam kan ? :(
Penat yang teramat amat . Korang nampak tak Sakinah taip apa . Nampak x nampak x ? Nampak tak awak ? Hohooo~

Tak sabar nak cerita ni :P
Ok cepat .
One Two Three !
Go !

Exam tu start pkol 10 . Cadang nak dtg pkol 8 lebih . Kedebak gedebuk kedebak gedebuk sampai pkol 8.30 :3
Sampai sekolah ingatkan kita paling awal . Sekali kita paling lambat ! What the fish is cooking . Bas masatuh dah ada dah . Budak2 semua dah masuk bas . Tengok jek kereta yang Sakinah naik tuh :3
Oh lupa . Sakinah tumpang kereta kawan Sakinah sebab ayah ila belum balik lagi :)
So , kalau dtg sekolah pon ada kawan nak berbual . Tak yah la nak malu sangat !
Ish bengangnya . Kita x pernah2 datang lambat tau :'(

Datang jek cari bas . LOL
Dah la ada 7 bas *kot la*
Kitaorang cari bas no 4
Tapi x jumpa tros tanye cikgu  .. Cikgu ckp BAS NO 4 DAH PERGI !
Mulut Sakinah & Puteri Balqis ternganga . Dalam hati Sakinah cakap "Lepas ? Biar betik . Abis tu nak naik bas apa . LOL .. Tidakkkkkkkk" Rasa cam nak nangis masa tuh -_-
Kita ngan Puteri tengok antara satu sama lain :3 Poyoo jek ayat :p
Pastu Cikgu Amiruddin ckp : Pergi tanya cikgu tuh nak naik bas apa  *sambil tunjuk cikgu kat sana tuh :3*

Kitaorang pon pergi kat cikgu tuh . Cikgu sesi pagi . Sakinah x kenal :p
Hahaks . Sakinah sesi petang . Baru form 1 . Masih baru lagi kat sekolah tuh . okok la :3

Puteri cakap kat cikgu pompuan yg baru saja ditunjuk tadi tuh : Cikgu kitaorang tetinggal bas .
Cikgu : Bas no brape ?
Puteri : 4
Cikgu : Ishhhhhh ! Macm mne bole tertinggal ?
Puteri : Lambat cikgu :3
Cikgu : Mcm mne boleh lambat *sambil ketuk kepala Puteri*

Cikgu ajak kitaorang pergi jumpa cikgu ________ (tak kenal , ckg sesi pagi gak :3)
Pastu cikgu tu ckp : Hah ! awak naik bas ni . Azianti , ni hah . Lambat dtg nih .
Cikgu Azianti : Hurm . Masuk2 . Nama sapa ? Puteri & Sakinah ea ? Ok ok . Dah bagi nama dah
Kitaorang pon naik bas tuh . Tengok bas tu semua nya LELAKI
Ish3 :'(
Bengang nya nak naik ...
Semua budak lelaki tengok jek -.-
Kitaorang buat muka blur . Dalam pada masa yang sama kitaorang geram sangat :'(
Kitaorang ingtkan kita paling awal :3
Tapi paling lambat . LOL =______________________=

Yeah ! Dah sampai UTM !

Besar nya UTM *jakun*
Hahaks . SKIP kan cerita nih :3

Masuk jela dewan tuh . Pergh . Punya ramai orang *semestinya*
Takutnya . Bukak2 soalan jek pergh ! Terkejut terkejut pengsan :p
Hahaks -.- ???
Soalan dia fom 5 ! Nampak x namapk x ? Soalan dia mcm ADD MATH la :(
Hurm ..
Kita baru form 1 :P Semua belum belajar la senang cerita . Soalan dah la x lengkap .. Cikgu tolong :3
Tengok2 semua pelajar budak pandai . Memang tak r nak lawan ngn kita. Olimpiad ni sekolah terpilih jek boleh masuk . Bukan semua ! Kita bukan nak bajet pandai cuma ish... susah la nak lawan diorg . Budak MRSM , SAINS , 
Perghh :O
Hurmm :3
senang cerita diorang memang pandai !! Wuhoooo :(
Hurm .. Tak pe tak pe :P

Selesai jek jawab tros boleh keluar dewan . Aq mls nk jwb soalan rimas tuh :P
Tujuan aq masuk Exam ni bukan sebab nak berjaya :3 Tapii nak SIJIL KEBANGSAAN !Faham x ? :P
Hohooo .. memang best laa .. berdebar nya tunggu keputusan :P
Baru Sakinah rasa apa budak form 4 form 5 rasa :)
Hurm . Susah nya ><

Yeah ... We are young :3 LOL
Lepas jawab jek tros jek keluar mcm budak baru lepas U :3
Tahu x mcm mne GEMBIRAnya kitaorang . Kitaorang akan dapat SIJIL KEBANGSAAN ! Yeah -.-
Memang gembira habislah . Hohooo :P

Lepas jawab cikgu kata masuk bas . Kitaorang pon masuk bas la . Bergambar lagi ngn cikgu .. Weeheeee :*
Bestnya . Cikgu kata kita akan ada lawatan ! Cikgu cakap secara MENGEJUT ! Wow ! Kitaorang happy nya :3
Hohoo .... Ade2 jek :3
Tapi pergi LIBRARY jek :'(
Hurm ..papepon memang best la (Y)
Kenangan terindah katanya ? :O

Yeah .. dah balik . Hurm :(
Penat betul  . Yer memang penat ! Huarghhh -.-
Ok bye .
Panjang kan entry kali ni ? :P
Hehehee .. Sengaja :3
Korang baca x ? Baca la . Penat kita taip ! Sampai jari kita lebam ! Fuhhh :P

Ok byee :*
Assalammualaikum :D

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)