Pages

Sunday, 7 July 2013

Salah sangka

Hurm :/
Tengok tajuk tuh ! Hebat kan tajuk tuh ? :P
Ok ok la . Siapa salah sangak nih . Sapa2 ??? :O
Ok . Ayah aq la salah sangka . Aku ni memang kaki on9 . So ? Then dia syak aq ni ada boyfriend :3
Ya Allah !! Aku ni mana asda boyfirend . Aq ni nak baik ngn lelaki ? Hurm . Jgn harap laaa ..
Kalau ngn lelaki tiada LEMBUT bagimu ... Ececehh ? Ye ke nih ? Yer la -_-
Tak kn nk geidk geidk ngn laki kot .. Oh plizz . Aq ngn adik aq mcm singa dan ______ ? Entaa xD
LOL

Hahakss .. Aq tengk blog laki seorang nih . Hensem ? Entaa . Ada muka laa . Bla Bla Bla :3
Kisah pulak aq .. Just nak baca jek dia punay blog . Hurm . Aq tekan la mouse nih ... Bila dah tekan , bapak aq nampak kot .. Hurmm .. Entaa laa .. Dia kata  " Hah ! Buat apa tuh "
Aq time tu tengah tengok vedeoo . Lepas baca blog org tuh aq pergi tengok video kat TONTON ! Kebetulannn time tu bapak aq nampak . Mungkin ayah aq ingt aq ni mcm tekan website lain la .. Agaknya ._.
Hurmm .. Hahakss . Ada2 jek ._.
Tapii Dia suruh aq bukan website yg  tadi , aq ckp la . Blog ? Then dia amik mouse dia sportcheck :3
Hahakss . Macam dekat sekolah dah an an ? :p
Hurm .. Dia bukak la website lelaki tadii tuh . Hurm . Dia kata " Ni budak STAND kan ? "
aku blurr -,-
Aq langsong x kenal budak to ponn .. Aq follow blog dia saja2 jek . Ye laa . Saja jek nak baca blog org . Follow , stalk .. Kot -.-
Ape laa ..
Aku cakap la " Hah ? Mana ada ? Langosng x kenal , kalau x caya baca ABOUT dia , dia tinggal kat mana " Thenn ayah aq bukak ABOUT tengok dia tinggal kat KOTA TINGGI . Aq dok Pasir Gudang . Mustahil aq kenal dia . Apatah lagi Berkapel . LOL !
Apakahh ini ? :v
Stress aq mcm gini .. Hahakss ..

Hahakss . Aq dah BLURR masa tuh .. Agaga . Apaa la nasib aq nih . Hadoiiaii !
Hurmm .. Cerita lain PRIVATE . Eh betul ke eja tuh . Ok :P
Apee deh . Hanya kebetulan aq tekan mouse aq timeee tu pulak ayah aq nampak -,-
Hurmm . Aduhaii nasib ! Rilekss . Chill . KitKat kan ada :P
Hahahkss . Eeii . Lawaknya bila ingatkan balik k .. Hohooo !

Itu hanya kebetulann k kebetulann .. Tak sangka fikiran ayah aq sampai ke langitt .. Woo .
Aku ni kapel . Hurmm . Jadah . Haiyaa . Eeiii ! Apee je la kan kan ? :'(
Aq nk kapel pon time U or whatever laa .. Bhahaha -.-

Hurmm .. Ops ! Lupa . Masuk kali ni bukan kali pertama kena . Dah banyak kali ! Weii . Walaweiiii !
Tapi ayah aq still sama jek .. Hahaks .____________.

Ok .. Aq nak gi sekolah ni . Mandi pon blom ? Ehh ? Hahahkss . K bye :P

Hurmm .. Rilekss . Chills :3
Betul ke ejaa tuh :P
Peace yowww !

Ok
Aq nak gi sekolahh weii .. Okbye bye :* :*
Aq ni jenis yang suka membaca . Yer la .. Mentang2 buku NOVEL lama x beli :'(
So , baca kat internet je la .. Hehehe :3

So , kalau bosan baca blog org . Buat la apa yang patut . Eh ? Pftttt
Hahaha . Tak lawak -_-
Aku ni suka baca cerita cerita menarik .. Eh ? Hahakss . Tak la baca je la apa tajuk yang best an an ? hurmm
Ok byee . Assalammualaikum :D


No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)