Pages

Friday, 12 July 2013

Wish me luck korang :)


Korang .. Pagi2 cenggini aq dh bikin kecoh . Bukannya apa . Aq tengah takut . Excited nak tulis cerita cam gini :3 Hahakss .. ok ok la . Awak tahu tak hari ni hari apa ? Hari ni hari Sabtu . Jawapan nya Sakinah ada examm .. Argh . Tidakkkk -.-

Kenapa buat ari cuti ? Dah la orang ada darjah khas :3
Hahaaaa . Hurm . Terpakse cuti darjah khas lagi

Hurmm . Takut nya :O
Huaaghh .. Sakinah ada Olimpiad Matematik . Solannya sangat sangat sangat sangat sanagat sangat susahhhhhh ...... Owh habis la sakinah :3

Tak pe Allah ada . Allah sentiasa menemani hambanya . Cewah , ustazah kejap . Hurm .. Korang doakan Nursakinah Nabilah supaya dapat jawab soalan dgn tenang :)
Terima kasih ..

Harap soalan dia mcm budak darjah 1 .. Hahaksss -.-
Soalan form 5 ade laaa .. Kita baru form 1 dh kene buat soalan SENANG gitu -_-
Hohooo . 1 apa pon belum belajar lagi . Hooohooo ..
Exam ni just saja2 nak join . Exam berbayar . Tak ke pelik bunyi nye tu . Exam ni x wajib ambil . Siapa nak masuk2 . Tak nak sudahh ! Hurmm ....

Eii . Seram pulak bulu romanya ni . Hahakss . Jap lagi nak bersiap2 :)
Ok bye . Assalammuaalikum korang :)

2 comments:

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)