Pages

Monday, 26 August 2013

Angan angan :3

Hello . Assalammualaikum :')

Tengok tajukkk cepat :p
Dah tengok ? Ok cantik (Y)

Hahaha .. poyo jek ayat aku :3
Ok ok la . Well , aku ni selalu berangan angan benda yang x mustahil . Yeahh ~ Whatever org nak kata apa . Aku masih muda lagi untuk berangan angan untuk kawin kawin . Seriez ehh ? Aku x fikir bende tuh langsung K :3
Hahaha .. Well , aku x fikir kawwin lagi sebab aku rasa aku ni kecik lagi .. Ngehhh ~ Budak darjah 4 dah ada blog ! Aku ? Darjah 6 lepas UPSR baru wujudnya blog ini :3
Hahaha -_-'
oK dah dah ! Tukar topik !

First

Aku bru tadi berangan angan nak . Jap aku lupaa la :3
K aku dah tak ingat la . seriez :3
Haha . sOrri buang kan masa korg jek untuk baca bende ni semua xD

Haha k bye ._.

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)