Pages

Monday, 26 August 2013

Angan angan ( pos kedua ) :3

Hey korgg ! Aku dah ingat balik apa yang aku angan td . Korg tahu kenapa aku lupa ? Sebab td aku tulis bende yang x lain daripada tajuk kita nii .. Lepastu td aku baca blog Tyqa yang panjang tuhh :v
Ok dah dah . Tukar tukar -_-'

First

Aku angan angan nak jadi orang ! Haha . K tak . Gurau :3
Ni hobi k hobi bukan cita cita -_-'
Cita2 aku nak jadi DOKTOR . Amin ~

Angan angan aku ni berdasarkan hobi !
Aku nak jadi model :3 Sebab aku ni perasan comel -_-'
Tapi kan tapii , aku bukannya apa .  Elehh korg mcm x pernah perasan ? Mesti pernah kan ? Eleehh mengaku je la ._.
Tapi bukan model yang jalan atas pentas tu tergedik gedik mcm org x cukup kain tuh . Eh x :'(
Bukan . Aku x sanggup . Minta2 dijauhakn aku sekeluarga. Amin :')

Aku nak jadi model yang macam Photographer (aku x reti nk eja cam anerr :3)
Mesti kene cantik kan orang dia. Hahaha ._.

Tapi x la gedik sangat . Mcmm .... Hurmm ~
Biasa jek la . .Tak de nak OVER SANGAT :3

Nak amik gamabr biasa je laa .. mcm mne ek ? Hurm .. Aku nak kat gambar tuh perbuatan aku,background cantik & sesuai , pakaian aku semua kene Profesional !

Haha . Yer dak ?
Jap aku nak tunjuk gambar :'>
Cantik kan gambar tuh ?
Alahai cutenya :'> *over excited*

Gambarnya x de la nak over sangat dalam kata lain beria :3
haha ._.

Kene cantik la . Kalau photographer nya kene pro ! Hurm ~ Kalau nak harapkan budak kecikk mcm adik aku , sepupu yang berumur bawah 12 tahun . Kirim salam ~
Lol . Aku suruh diorg amik gmbr aku . Masa tuh dah cantik dah . Semua dah ok . Tahu dia amik gmbr mcm mne ? Dia amik gmbr muka aku jek ! K -_-'
Eiii geram geram . Nak hrpkan ibu ke ayah ke memg x r ..... Lagipon Sakinah x de kakak or abg :'(
Hurm :')
Anak sulung kan ... haha . Eh ? Ni cerita sedih ke ? :p
hahaa x :3

Sepupu aku semua dah kerja and act dirog semua kebanyakan lelaki . Aku x rpt sngt ngn lelaki ni . Hurm haha ~

Haha k bye :*

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)