Pages

Thursday, 29 August 2013

Pantun


Tajuk pon pantun . Jom la lawan pantun ngn kawee .. Komfom kawe menang :3
Elehhh lehhh bajet pulak Sakinah nih .. Choiiii :p

Haha .. tak de la . Sebenarnya kan td kan ada PBS BAND 6 !
Andd susah gila . Dia suruh kita baut pantun tentang Pencemaran Udara ( SAINS )
Dengar pon dah susah l agi nak buat ! Alahaii . Korg tahu x aku buat mcm mne ? Aku main tam je ! Asalkan sama belakang jek dah laaa xD
Lalalaa ~

Merepekk la jugak pantun aku :(
Rugii aku x bawak balik kalo x boleh buat kenangan :p Lol xD

Pantun aku :

Pergi ke kesai bersama Kak Rara ,
terserampak dgn nyonya ,
bla bla bla udara ,
bla bla bla kesanya .

Ok yang BLA BLA BLA BLA tu aku x ingat :3
Lol .. cuab krog baca pantun aku ? Lol . Gramtis kan ? Haha lol . Kali pertama aku cipta pantun selama 2 Jam jek . Ok ? :ppp

aku ni jarang buat pantun . And aku memg x berminat. Sebab malas nak fikir.  Yang aku tahu copy paste je laa :3

Aku ni baru form 1 . Baru nak upp xD
lala.  Tahun lepas aku jadi senior sekolah rendah . Sekarang jadi junior . Redho je la :p ...

Lepastuu , aku dah siap kau bajet dpn kawan aku yg dah siap . Dia kata " Weii tolong aku tolong "
Aku pon tolong laa .. merepek jek jwpn aku . Then kitaorg ketweee2 . Lol
Sungguh merepek . Yang Alya geram jek akuu :v
haha
Aku masatuh tgh x de ideaaa .
Redho je la ._.

Aku kan kan kan , masa nak buat pembentangan kan ! Aku org pertama perempuan ! Yeahh lol xD
Aku agak bajet sedikitt ! Aku kene berani ! Yeahh . lollll *krik krik*

Beria kejap .. Agak bangga sedikit . Choiiii :pppp
Dah semua x nak ! Ckg terkejut sebab peremmpuan yang keluar dulu ! Laalala .. Then cikgu kata baca pantun kene ada intonasi . Aku pon beria r .....

Then ckg puji2 aku .. yang kawan aku kat depan tuh menganjing aku . Ketawee kat aku . Perghh geram jek ann aku -..-
Time dorg kawan aku x depon nak ketawekann dia ! Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh -_-'
Lol Terima Kasihh kawan yang BERGUNA ! -_-'

Bengang la jugak tapi relaks . Semua dlm kelas tu dah kenal rapat dah ! Alahaii -_- .. Trolololo xD
Aku sabar dan sabar . Aku happy jugak sebab ckg puji akuu ! Yeahhh ....

Hurm .... pantun aku ckg kata ok . Aku pon yakin la ! haha -.-
Hurm :(

Tp aku tengok pantun aku mcm *ok*
bajetttt.... haha
Okk bye :*

1 comment:

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)