Pages

Sunday, 29 September 2013

Batch 98'


Hyeeee :)

Kita 2 minggu cuti k you allss . Jangan jelez tau :p
Biasa seminggu , kita 2 minggu tau! Awak ade? Ade? Ade? Kita cuti sebab PMR . Almaklumlah , kitaorang x nak kacau diorang untuk jawab periksa :p
Hahahaha ._.

Cehh , entahlah . Sebab PMR ni habis kan pukul 2 3 petang gitu. Hm. So , kitaorang ganti2 kelas jek yang sekolah . Yang untung nya kan, aku punya kelas sekali jek sekolah. Kelas lain 2 kali. Yeah yeah :p
Entah asal 1 Kristal ni disayangi lebih xD Hahaa .. perasan -_-'

I just wanna to say Goodluck to PMR candicates :)
Aku harap korang boleh jawab , yer la. Dah 9 bulan dah kan korang belajar? Dah pecut habis dah rasanya. Relaks la . Smile jek . Baca doa sebelum jawab soalan tuh. Solat 5 waktu ! Jangan lupa tu solat ! Semoga Allah permudahkan semua urusan korang. 8 A PMR? Insya-Allah dear :')

Friday, 27 September 2013

Mangsa PBS

Heyyy heyy :*

PMR dah nak dekat dah kan? Dah tahu ? Minggu depan kan ? Kan ? Kan ? Oiii .. Kan ? -_-'
Jawab lah :'(

Ok dah ... hm
Untungla mangsa PMR dah nak BEBAS ! You are FREEDOM ! Yeahh -_-'
Mangsa SPM pula ? Hm ....... hampir2 ! Ok .. Awak lagi la . Akan bebas ! Ok bebas :'3
Bila la aku nak bebas ni? Hm ... Menyusahkan la bende ni semua. I want freedom. Tapi tapi tapi ... aku baru 13 tahun A.K.A Form 1 :(

Bila ? Hahaaa ... lagi 5 tahun ! Ergh ... lama lagi :(
Ok .. itu biarkan K .

So sekarang ni .. Ya allah seksanya aku dengan PBS . Hari2 , ade jek EXAM -_-
Ya Allah ... kertas tu .... Hmm .. peningnya :(

Ya Allah ..

Esok buat PBS - Ok
Esok hantar PBS - Ok
Esok siapkan PBS - Ok

And jawapannya semua nya OK :'(
Buat itu la ini. Hm . Aku kan kuat . Tabah tabah. Relakss la :)

Ok .. Relakss . Blog kan ada . Seriezly , memang kene sabar jadi murid ni :)
Dugaan . Dugaan . Dugaan :'(

Ok bye bye :)

Tuesday, 24 September 2013

Heyy .. Im back xD

Heyy ....
Im back xD *beria*

Dah lama sangat ke aku x update ? Hahaa .. bape hari jek aku tinggalkan bidang blogger ni :'3
Tak berhabuk pon . Hihi

Ok .. aku sekarang aku nak cerita ni. Tentang apa ? Tentang PERSAHABATAN
Blog sahaja lah yang boleh membantu aku untuk aku luahkan semuanya. Nak cerita kat kawan tapi nanti dia nganjing. Lepastu perli-perli aku. Time aku sedih dia perli kau jugak . Hm . aku redha . Cehhhh ... haha. Ayat aku poyo darab 10 xD

Cenggini cerita dia. Geng aku gaduh dengan Syafika. Alah biasalah tuh kan ? Kawann katanya. Kitaorang BFF rasanya :') Tapii ... tapi aku tak tahu nak anggap dia apa. Sebab .. entahlah. betul x tahu. Sebab dia pernah tanya kat geng aku "Kalau aku x anggap korang ni bff aku, korang marah x?" Dia tanya cam gitu.. aku pelik lah ann. Aku ckp "aku x marah.." Lepastu .. entah apa berlaku . Kisah pulak.

Semalam kat kantin .. aku makan la. Hah yerla makan. Dah nama pon kantin. Kanitn tu time rehat :3 Ayat aku putar belit. aku nak ckp lain tetaip lain. Hahaha .. pelik pelik. Ok. Tengah makan ni , Alya dengan Fatiha kata "Tak la mm org th. Jiwang" Mcm gitu lah ayat dia. Lebih kurang laa. Diorang kata "Syafika jiwang tau, dia pergi tulis AKU NAK KEMBALIKAN HUBUNGA YANG SUDAH TERLERAI TUH." Hahaaha .. diorang ketwa.. Aku pon " :O " Hahaha . then aku ketwa. HAHA -_-' Kecohh meja kitaorang. Tp masatuh kitaorang duduk kat meja lain. Sebab meja biasa kitaorang selalu kene rompak dgn budak pagi. Ishh

Diorang kata lagi " Kitaorang masatuh nak ambik barang , nak pinjam . Sekali terjumpa kertas , yg kitaorang pon baca la ape lagi an. Sekali hmmm .. HAHAHAHAA" diorang ketawa. Aku pon ketwa. Peduli la orang nak kata apa an.. Hm gedik kepe. Tak kisah pon . Hahaaa . Sebab dah biasa dah kot kene kutuk belakang. Lagi geng HOT kat sekolah tu. Dah biasa dah. Cehh ...

Lepastuh yang Syafika dah bengang. mestilah bengang bila dah kene bahan ketawa an ? Siapa x bengang? Lol Tiada perasaaan ! Haaha .Aku dah tak tenteram nak makan. Nasib dahh nak habis makan xD
Ohh kene nganjing? Birlahh . Aku x kisah pon. Mulut orang kan? Tak boleh nak tutup :') Sukahati lah... Aku kene move on . Tak boleh marah sentiasa dgn apa org kata. Ada benar ada salah. Sabooow jer la.

So sekarang kita dah baik :')
Hmm ..
Itu sena jek stry kita.

Owhh sekarang. Minggu ni memang busy dengan PBS. Ade jek PBS. Semalam PBS BM,MATH . Alahai .. hm.. Ape la cenggini. Sejarah lagi xD
Hish .. memang banyak kerja sekarang ni. Novel ni pon belum siap . Aku nak kene jugak siapakan awal-awal .Heee . Malass la nak lambat kan. Menyukarkan kerja aku . Heee ..
Aku nak main fb pon susah . Heee -_-'

Aku buat novel tentang persahabatan . Pengalaman aku la dgn kawan2 aku. Hee .. Aku mls nk gempak kan cerita aku. Aku malasa. Yer memang pon aku malas. Hish

Hmm .. tapi aku harap persahabatan kau ngn kawan2 aku kekal . InsyaAllah . Friend until junnah ? Insya Allah sayang :*

Aku harap semuanya berjalan dengan lancar :') Aku harap semuanya ok . Aku harap semuanya bagus. Aku harap semuanya perfect. Aku harap.... hm . Still  berharap ? Yes :')

Heyyy you ........
Pmr dah nak dekat an? so cikgu aku kata minggu dia last ajar kitaorang . Hm. Masing2 busy dengan PMR. Hm ... hishhh .

Kbyee :')

Friday, 20 September 2013

Describe dia :)


Hey , harini kita x nak cerita apa2 yang berlaku kat sekolah tadi . Lupakan ..
Sekarang kita nak describe BFF ?

Aku gembira ada kawan macam korang . Kawan yang selalu ada bila aku sedih , gembira , mendengar cerita aku . Tp DIA ...................  dia hish. Dulu dia x mcm sekarang . Sekarang ... aku x tahu dia berubah mcm mana lahh . Hm

Kawan aku sejak darjah 4 lagi. Dulu kitaorang bff tp berpecah sejak darjah 6 sebab ... aku pon tak tahu la sebab apa *buat2 tak tahu*
Jom describe dia ! Cepat-cepat :'>
Dia ni mulut lurus juga. Boleh la tahan dalam bab maki memaki,bash mengBash .. bila marah tuh..Hish semuanya keluar ! Hahaha . Biaslah lah tuh .. hish
Dia ni baik addalah sikit , jiwang ? Oh yer !!! Memang ! Aduh.. sama jek ngn Ain. Dia kalau bab novel2 nih .. hish . Janganlah tanya . Komfom r pernah baca novel tebal gila tuh. Tapi sorrylah aku x suka la baca buku cenggitu. Aku biasa2 jek dlm novel nih.  Hm entah kenapa la :p
Dia pandai,comel,cantik,gedik bolehlah tahan .. hehe :p Tapi dia TAKEN ! Sorry your late :p HAHA LOL
Nama dia Alya Nur Maisarah

Next ! Dia ni hah ...
Seorang yang comel,pendek sikit,baik,mulut ? Hm .. x la sangat. Biasa2 jek. Dia baik tapi .... dia ni DEGIL ! Hish :p HAHA .. mcm la aku x degil yer dak ? Choiii ~ Aku rapat ngn dia ni sejak bila eh ? Entah la.. tibe2 rapat . Haha .. pelik x ? Sama lah mcm Nik . Nik nanti aku cerita
Dia ni seorang yang gedik boleh la tahan. Apa lagi ?? Hm entah ...
Nama dia Nurul Fatihah

Next , dia ni seorang atelit. Dia merupakan atelit lumba lari yang laju. Digelar " Ain Sprinter " Lol
Ayat aku .. ayat novel katakan . Hm .. dia ni pandai,coeml,cantik,kuat posing,beria,gedik bolehlah,mulut dia akan lazer bila dia geram gila ahhh xD Dia ni , mcm2 aku dgr . Hish .. Sabow je la .Tp bila dah mengamuk TOLONG JANGAN KACAU DIA ! WARNING xD Dia kalau bergaduh memang nombor satu ! Hish  jgnla gaduh ngn dia nih.  Bahaya ! Dia ni GANGSTER besar kat taman aku :p
Tralalala xd Dia ni SINGLE KOT . Hish entahlah .. tp yg penting dia ade banyak crush .. lol
Dia ni ... org yg mudah terasa,mengagis ... gangster2 dia dlm hati dia ada rama2 maaa .. poyo poyo :p
Nama dia Nurul Ain


Next .. nama dia Puteri Balqis . Seorang yang pendiam,suak buat muka kalau x puas hati. Dia ni pandai , comel , cantik ... dia punya bulu kening melentik .. Hm . Cemburunya aku xD
Tp aku x de gambar dia .. dia ni seorang yg x suka posing . entah belakang cerita mcm mne . tp dia memg lain drpd yg lain -_-' What that means? Lol Whatever ...

Ada lagi sorang .. aku x tahu nak anggap dia apa . Perangai dia berubah 360 darjah ke atas -_-'
Hm .. lain gila arh . Lantak dia lah . Hish . malas nak ckp :(

Kbye :)

Sunday, 15 September 2013

Kawan :')


Hey .... tajuk tu menawan ..
First . Aku belum buat novel lagi . Mula pon belum . Argh .. acaner ni ? Hm ... lupakan

Semalam kawan dtg rumah aku :)
Kitaorang nak siapkan PBS band 6 . Pbs tu kene berlakon . So .. kitaorang berlakon la berlakon .
Lepas dah berlakon tu amik la gambar la banyak banyak ..
Semalam aku happy la . Ketawe2 la . Best gila r ..

Yg tgh tu comel .. Aum :*
Puihh .. haha lol
Gurau gurau :p
Dari kiri ialah Nurul Ain
Dari tengah ialah Nursakinah Nabilah (aku)
Dari kanan ialah Nurul Syafika

Ada lagi ..........

Ok yg belakang tu Puteri Balqis
Then Ain aku Syafika ..
ok bla bla bla

Ni pon sama .. dari kiri Puteri Balqis , Nurul ain , Nurul Syafika , Nursakinah Nabilah :*
Sebenarnya ada algi 4 org . Tp dia x dtg la .. So hm :/

Kami bahagia walaupon sering bergaduh . Biasalah bergaduh kan ? Haha
Tralala .. Kami bahagai :*

aku belum buat novel .............. arh tidak
Tp kan bila aku dah buat novel ni kan .. agak2 nya boleh x jadi feemz ? Lol --'
Batak kepe ? Takk... buakn batak . Maksudnya laku x ? Hahaha lol

Berangan lebihhh .. Lantak r :p
Laptop pon buat hal . Hm sabow jer la .

Alu happy tau semalam ! Ketawe sama2 . Borak sama2 . Makan sama2 . Haha lol
Hpapy Teruja semua ada .

Hm k bye :)

Saturday, 14 September 2013

PBS band 6

Hye :)
Td kan kawan2 aku dtg umah aku buat kerja sekolah yang diberikan oleh guru . Buat kerja PBS band 6 . Penting tu penting ! Hm .... demi Band 6 ! Aku sanggup buat apa saja :*
Cewahh .... poyo :p
Tralalaala ..... x de pape la . Aku balik daripada darjah khas jek terus pergi beli COOL BLOG . Tp bukan aku beli Syafika yang bekanja aku.. Wuhooooooo :p
Sedapp ! Perisa Oreo Vanilla .
Pastu org yg jual ice blended tu kan nak badi2 aku plak . Hm tahulah kitaorang ni FORM 1 a.k.a udak kecik . Tp x yh la nak tengok mcm ape an .. Kitaorang baru jek balik dari sekolah agama ( darjah khas ) ... Dah tenang dah ahti ni belajar agama td ... kejap lagi nak badi2 plak an -_-
Ni yg buat org naik angin nih. Hm ... Marah2 aku minum sampai habis jugak cool blog yg dia buat tuh :p
Lalala ..... hm . Aku harap dia buat dgn penuh kasih sayang :p

Lantak dia r nak badi ke pe .. Yang penting aku minum :p
Tralala ..... hm

Balik kepada tajuk !
Then .. balik sesama ngn Puteri & Syafika . Syafika singgah rumah dia jap salin baju . lama tau ! ergh .. haha x pe la ....

Dah sampai kat rumah tunggu pulak Ain ngn Puteri . Then bual2 diorg sampai ! Serentak pulak tuh . Pelik k pelik -_-'
Ok ... ape2 je la :3

Then ....... dah sampai bukan baut kerja bual jek . Posing lebih . Borak lebih . Internet lebih . Tp tp tp kitaorang still tunaikan tanggungjawab kita K !
Kitaorang baut jugak kerja PBS tu .. tp kan . Tak puas hati r sebab hmm kitaorang mcm sekejap jek berlakon .. Tu lah x best :(
Masa kitaorangg rakam dlm 3 minit jek lakonan kitaorang . Tp ckg nak 10 min .. So mcm mne nih ? Hish ...

Lepastu kitaorg nak buat lagi Isnin :)
IDK pasti ke tidak .Tak pe laaaa ...... risau ni risau .

Tp yang pasal bergamabr tuh aku amik kt fon ayah aku . So belum masukkan lagi la . Tak sempat katanya . Bosan k bosan :3
Lalalala ..... aku dah edit cantik2 dah -_-'
Brrr ... i love it ._.

Aku tak tahu nak berlakon apa :( Aku rasa yang gosok2 kot . Sebab yg itu lama . Boelh la lama . Tp 3 min jugak .... Entah lah cam gini .. Masa amik gamabr tuh kan ... hish ! Beria tol r . Sapa pling beria ? Aku r :p
Grr .... aku ? Entah r ._.
Over  .... eleh ... gurau2 je :p

Lepastu adik aku gi kacau .. HAHA !
Hm ... lepastu ... hish . Aku x tahu nak ckp apa r :3

Tp yg bestnya kitaorang GEMBIRA kot :O
ain la tuh ... pelik k pelik :O Senyum senyum . Tumbuk kang :p

Hm... lepastuh td aku turunkan ilmu aku kat Syafika :)
Ilmu edit blog .. gitu la gini lah . Hish :'3
Tralalal ... dia pon mcm suka r dah thau ilmu sedikit pasal blog ni . Aku x reti pakai BLOGSKIN sebab susah r . Aku reti edit sndiri jek :)

Hm .... lepastu Syafika print kertas dia tuh .  Ayah aku tolong .. Wuhhhh :)
Masa dah nak balik tuh , dia ad bg duit RM1 . aku x nk amik . Aku tnaya asal dia kata DUIT PRINT tuh r . aku tolak .. tp dia mcm hm ... entah la .. hahaaa

Seterusnya aku teman kan Syafika pergi rumah dia . dekat jek rumah aku ngn rumah dia . Boleh la . 5 Minit boleh smapai kot ...... entah r 

Kbye :)
Good night :*

Friday, 13 September 2013

Musibah


Hye ..
Hm .. update blog lagi :)

First .. td lepak ngn Dinah kt foyer . Saja saja jek lepak . Masa lepak tu berbual bual la . Sementara tu Dinah buat apa tah .. hm

Masa th lepak2 nak pergi la ngn Dinah kt bus stop . Nak tengok farhana spe . Hm .. masa nak pergi ada org jerit ckp apa tah ....
aku x thau dia ckp apa . Tp mungkin bukn untuk aku ..

Ok tu lupakan .......
Hm ... td masa masa BM  tgh bual2 ngn geng aku , aku rasa cam basah tau simin tuh . Masatuh kitaorang kat Dewan Damai . Aku pon pelik asal basah . Hujan ke ? Aku rasa x  . Panas jek ....

Sekali aku tengok hm ..... air tumpah . Air dlm botol aku tumpah kt dlm beg !! Hm habis basah . Ya allah .. habis lantai kt dewan tuh basah . Hm .... cepat2 la bukak beg nak selamat KONONnya ... sekali buku semua basah ...
Buku Alya la paling teruk .. Hm sorry tau Alya :'(
Aku x sengaja ........ sorry tau :(

Hm ... sebab Alya kene salin balik buku comprehension . Hm dah la tebal .. Sorry tau ..
Lepastu buku aku basah jugak . Semua basah kot .. Hm .. sampai harini belum kering lagi .. Huargh >.<
Harini aku rasa cam ERGHHH ... benci la siak :'(

Aku malas nak salin balik tp nk buat mcm mne .. duggaan -_- !
Lepastu .. Syafika Alya ngn Nik tolong jemurkan buku2 tu . Hm pastu aku dok jaga sebab dah bengang an basah .. lol

Lepastu kawan kelas aku semua tanya " Asal basah " aku cam malas nak jwb .. Mestilah tumpah x kan kencing kot :3

Hm ... lepastu aku pulak pergi kt tempat jemuran buku aku :3
Masa aku pergi .. Syafika pergi cakap " Eh sakinah basah !! " Aku dah ... *dlm hati* Bapak r asal gi ckp kuat2 depan lelaki .. Masa tuh ada lelaki kat situ tengah tengok . Tambahan ada budak kelas 1 Stanum :3 Lol
Erghhhhhhhh ... malu k malu .. Lol Syafika ! Lepastu bila dah ckp mcm gitu aku cover2 la . Aku ckp " Eh mana ada ! Sikit je an " Nak cover bengang punya pasal ! Lol ....

Masa td aku lepak ngn Dinah ngn Ain kat kantin sebelum beratur ....
Masa balik an .... aku perhatikan jek org yg jln .. lepastuh ada org pergi tengok2 .. Senior aku kan !! -_-
Senior tu form 3 . Dia perempuan . Dah asal nak tengok2 . Pastu Dinah kata tuh la perempuan yg cari Dinah . Hm .. entah kenapa la dia cari . Lantak r . Ni blog aku :3

Hm .. td aku nampak org len plak .. Entah spe . Ramai r yg lalu situ .. Aku x kenal .

Aku pelik ngn hari jumaat ! Kenapa musibah ? Sabar je laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >.<
Hm ... bengang jek auww ....
Air air ..... mcm mne boleh terbukak ! Choiiiiiiiiii -_-'

Ok la bye :')

Thursday, 12 September 2013

Miss :'(


Eh ? Jgn fikir bukan2 tau . Kita SINGLE :)
Miss tu rindu k rindu . Rindu is miss :3

Kita rindu kawan2 kita yang dulu . Dulu tu bermakna kawan lama :'(
Wah sedih la siakkk .....
nak jek balik sekolah rendah dulu . Terpakse tinggalkan demi menengah ! Erm ... sedih sedih.
Bukan kawan jek . Ckg pon sama . Ckg yang dah banyak berjasa sehingga aku berjaya dlm UPSR :)
Alahamdulillah ~

berita baik nya kita boleh dtg sekolah lama kita ....
Bila hari sukan ke ape ke . Bila2 je la .....
Yang buruknya , motif sana nak jumpa ckg , kwn lme ..
tapi ................. tapi ........................ tapi ................. ckg kita semua pindah :'(
Sedih sedih ... *ngangis*

Ckg kesayangan kita semua pindah .. Ckg yang kita sayang sangat2 . Diorang dah macm parents kita dah  . Kalau x dpt A jek dirog mesti bagi semangat . Walaupon diorang banyak marah2 , sanggup stress sebab kitaorang ... Demi kitaorang . Hm sedih sedih :'(

Ckg , terima kasih ckg ..... kami syang ckg :)
Sebab ckg , aku ada kat sekolah stAnd tuh tau :')
Ya allah :) Aku rindu diorang ya Allah . Nasib aku ada lagi kenangan TERAKHIR bersama diorang :'(
Wah ... ayat wa ... sungguh sedih :(

Aku rindu BFF aku ! Dia tu PANDAI ! Budak baru jek terus HOT kat sekolah . Dia HOT bukan sebab cantik ke ape ke . Sebab..... sebab dia pandai la ! Lagi satu dia baik sangat ngn aku :'(

Ya Alllah .... aku taip pon rasa cam nak ngangis :'(
Why ? Why ? Why ? Why you leaving me ? hm .. So sad :'(

Tak pe la ... nak buat mcm mne an . Dah mak dia suruh sekolah kat situ . Sekolah budak pandai . sekolah tuh kt Selangor ke kt KL . aku pon dh x ingat . Sekolah tu asrama penuh and semua nya perempuan !
Aku rindu dia ............ faham x ? Aku rindu dia ! Aku rindu dia ! Aku rindu dia ! Kalau aku jumpa dia kan ... aku nak peluk2 dia :'(
Wa sayang dia .... Ya Allah ..... kenapalah org yg kita syg sngt tinggalkan kitaa ? :'(
Perlu ke ? Hm ....

Amira banyak sangat tolong aku thn lepas . Dia selalu la jugak bagi nasihat , contoh untuk aku . Dia tuh PANDAI snagat sampai aku jadikan idola dia ... hm . I love you Amira Afiqa :)
Aku nak kita yang dulu . Yang rehat sama2 . Yang ketawe sama2 . Yang jalan sesama sambil pegang tangan :'(

Hm .................................. so sedih :'(
Aku dh ckp kt dia yg sekoalh jek skt2 kt sini . Kt sekolah aku pon ada asrama . Dia dh bgtahu mak dia dah  . Dia pon nak sekolah sama ngn aku . Hm ............ tp tp tp tp ! Mak dia x kasi :(
Yer la aku faham .... mak dia mungkin nak yang terbaik :)

Betul aku rindu suasana yang dulu . Suasana yang gelak sesama . Baca buku sesama . Yang merajuk ! Yang bergaduh ! Aku nak itu semua K :(

Entry aku kali ni rasa cam nak ngagis jek siak .. aku ingt lagi masa aku chat ngn dia haritu aku mengangis :'(
Aku menangis sebab aku rindu kan dia :)

Amira aku ok kat sini :')
Aku kat sini ..... ok jek :)

Kau kat sana ok ???????????????????????/

OK !!!!!!

Argh ............. tak pe la aku redho dia sekolah kat sana . Well aku rindu dia sangat2 :(
Percayalah kalau aku boleh balik kan masa aku balik tau ://
Betul ... aku nak itu semua . Nak tu semua ...

Hm .....
Rindunya sekolah lama aku . Mcm x adil jek dari TADIKA ke SEKOLAH RENDAH ke SEKOLAH MENENGAH ke UNIVERSITY ......
Boleh x kalau semua sama jek sampai besar >.<
Hm ................. terpakse tinggalkan kawan2 lama :(


Aku nak masukkan gambar tp gmabar semua dah hilang :'(
Nasib ade kt laptop lagi satu .......

Sejak aku amsuk sekolah ni mcm2 dugaan .
Hish ..... ini adalah dugaan :)

Sesungguhnya aku redho ngn semua nih ......... tp kan .. aku still ada lagi :)
Lagi ? Lagi paa ? Lagi kawan la ! Hmm .... kawan yang sekarang smeua dari sekolah lama . Sekolah endah la ... tah mcm mne boleh rapat tah ..
Pelik pelik :3

Sedih sedih .. diorang ada jugak . Sedih2 diorang dgr jugak .. Yeah .. aku still bersyukur :)
hm ... ok la sampai sini jek kot . Dah panjang ke blom ni ? Mcm blom jek ? :3

Kalau boleh nak buat mcm karangan :p
Eh ???????

Ok la bye :')

Aku tak tahu apa aku rasa :(


Hurm .. sejujurnya kan . aku pon x tahu nak update apa :(
Hurm ... aku rasa an harini hari paling x de perasaan buatt aku :3

entahlahh .. sebenarnya harini ambik gambar untuk majalah sekolah . Ya Allah aku harap muka aku ok dalam gambar tuh .. Yer la ... nak masuk majalan katanya . Semua org boleh tengok ! Ermm :'(
Seram nya .... td kan pengetua sekolah kitaorang sporting !

Korang td an kitaorang amik gmbr untuk kelas tau ! So kene la posing cantik . Biasanya kitaorang kaku jek tau tp td pengetua suruh FREE STYLES ! Kitaorang semua terkejut la siakk :3
Hurm tp aku hanya mampu SENYUM :v

Asal x buat syle ? Aku pon tak tahu .. Aku rasa kalau baut style org akn tengok dan mestilah bengang an?
Hurm... tak nak aku tak nak >.<

Aku hanya senyum . Dah la photographer nye hurm .... aku malas nak ckp -_-'
Budak form 4 . Senior aku r -..-

Kitaorang senanya tgh belajar ... Td tgh buat PBS BM :)
Kejap lagi kene panggil amik gambar . Yang aku dah terkejut .Bukan aku jek ramai lagi la lagi2 yang pompuan . Sebab apa ? Sebab mungkin tudung kitaorang x betul . Then kitaorang semuanya sorak keriangan ! Yeahh :p

Lepastu aku pegilah betulkan tudung aku . Lama la jugak ..pastu yg classmates aku " Dah dah la tuh Sakinah , dah cantik dah tuh " Then dia senyum2 .. Aku dah bengang jek an ><

Aku terus betulkan tudung sampai aku puas hati :3
Hurm ... lepastu boleh pulak kau berebut cermin kecik aku tuh ngn Alya ! Erghh .. berebut . MAsin2 nak tengok cermin . alya alya --'

Tengah berebut cermin kejap lagi cermin aku patah .. Pergh.. Yang senior aku dah tengok2 jek .. Mungkin dlm hati dia mcm budak kecik -..-
Haha lol . Lantak dia r nak ckp apa .. yang penting aku OK dalam gmbr tuh --'

Weii .. korang :'(
aku takut r :'(

Aku takut gambar yg kene ambil td tuh x ok . Mcm mne kalau tudung aku kelepet kelepet ? Hm . Bapak r -..-
Mcm mne kalau tudung tu senget ? Mcm mne kalau aku lipat td x ok ? Mcm mne kalau senyuman ku tu mcm org blurr ? Mcm mne ?????????????????????????? Oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !! Aku tak nak :'(

Aku takur la siakk --'
Aku berdoa harap2 x la :(

Ya Allah harap aku ok dlm gamabr tu ya Allah . Amin
Haha ..... aku takut jek aku teruk . Aku main hentam jek posing td tuh . Senyum gua harap2 melting la bro ~ Alahai :p

Aku senyum lama gila . Dlm seminit kot . Lama gila . Tgh panas lagi . lol
Aduh ..... aku senyum ayu tau .. Lol aku senyum jek sampai mata sepet :p
Haha ........................... HAHAHAHA

Hm .. aku harap aku harap semua ok . Wei kau takut r :'(
Hm ... aku ridnu Amira Afiqa :(
Dia merupakan BFF aku yang tercinta .. Aku rindu dia . Kalau aku jumpa dia aku rasa nak peluk2 dia . hurm ......

K r bye :)

Wednesday, 11 September 2013

Kawan :')


Ya Alah td aku ngangis *gembing*
K sebab apa ? Itu secret tau :3

Aku cerita yang rapat2 jek . Yang mulut x cam kwonghajow -..- Yang sering aku ckp jek nganjing . Hurm then nak perli2 . aku tak suka la ! Ok -..-
Erm .. mcm kawan kau . Aku x nak la mention nama dia siapa :( Ta baik :v
Betul la x baik an ? Hurm :p

Masatuh time ckg zazaliza . Dia ckg ganti . So dia ckp buat kerja sendiri2 . Jgn bising2 .
Then time ckg suruh duduk aku duduk terus terjauth kt lantai .Aku fikir kan ada kerusi tau ! Jap lagi aku tengok belakang geng aku ketawe2 . Aku amik kerusi tu aku maki2 diorg . Hurm .. aku tahu bende yg aku ckp tu x baik tp aku geram sangat ! Erghh ._.


Then aku terus ngangis :(
Dah la td aku baru lepas ngangis ... aku ngangis lagi . Bapak r .Mestilah bengang kan ? Hurm .. aku mcm kecewa dirog buat aku cm gitu :v
Hurm ..

Pastu org yg buat kau jatuh tuh ann dtg kt meja aku mintak maaf . then diorg pujuk2 . Hurm ...
Aku pon mcm terharu diorg pujuk . Haha lol

Lepastu diorg pergi baut lawak bodoh . Lol
Mana aku x ketawe..Diorg ni an .. hurm . haha !

Yang paling BEST ialah diorg ckp part yang " Kitaorang kan ada.  Kita kan kawan . Tak pe kitaorang ada untuk kau " Ok tu Nik ngn Ain kata x silap la . Fatihah ngn alya entah lahh .. hurm ...

Hurm ...
Terharu .. hurm ...
Aku x thau nak ckp apa . Tp diorg kan terharu la ...

Tp aku terima dia seadanya walaupon dirog annoying ke pe .. Masing2 ade sifat tersendiri .Nak buat mcm mne an ? Kita x boleh nak judge org sangat :)

Tapi kan ... aku seriezly x suka org yg suka perli aku . Hurm mcm dia nganjing aku r . Seriez aku x suka :(
Mcm dia kata berkaitan apa yang aku pernah cerita akt dia r :(
Benci la siak :(

Lepastuh td dia ada dia ade ckp apa tah , Mcm perli aku jek . Aku pon tak tahu la dia ckp tntg kau ke spe . Hm .... aku pon entah la .. Hohooo ~

diorg la kawan kau..Seidh ke gembira dirog ada untuk aku ! Aku sayang korg :*

kbye :)

Monday, 9 September 2013

Upsr ?

Hye .....
Hurm .... Tengok tajuk ? Owesome x ? *grrrrr

Hurm .... Dear upsr candicates , good luck tatau :*
Yakin boleh . Kalau x tahu sangat jawapan tuh kan BANTAI jek :3
Bila dah bantai mana tahu BETUL siapa tahu an ? Dah dapat markah kat situ :3

Hurm ..... Tak pe 3 harij ek . Pastu MERDEKA ! Yeahhhhh ._.
Aku pulak yang beria .. haha lol

Hurm .. yerla . Aku ni an tahun lepas tekanan tau . Hurm .. Stress masa awal2 tahun . Tp itu biasa la . Mula2 jek .. Then lama2 dah x dah :)

Good luck k ? :*
Semoga dapat keputusan yang cemerlang :)

Kbye :)

Sunday, 8 September 2013

Selamat Malam

Hey hey ....
Harini entry aku ringkas sangat ! Ringkas yang teramat :3

Aku cuma nak ucapakan selamat malam kepada pembaca blog aku K :3
Haha .. Ringkas x ringkas ? :3

Harini special sikit . Special *sangat*
Bosan k bosan ....

Selamat malam :*

Hafazan

Ni masa hari Sabtu tp lupa nak update . So kita nak update la ni :P

Bismillahhiramannirrahim
Assalammualikum tuan puan sekalian ,
Saya Nursakinah Nabilah yang bersekolah di SMK TAMAN NUSA DAMAI dlm masa yg sama sye bersekolah jugak Di sekolah agama sebagai pelajar Darjah Khas atau dikenali sebagai DK ....
Saya malas nak terangkan paa itu DK .. Anda boleh cari di google . Terima Kasih !

Ok ... Masa hari sabtu tu ada exam .. Dan exam ia ialah HAFAZAN
Dan aku InsyaAllah boleh LULUS ! Aku tergagap gagap nak baca Surah Yassin :(
Tajwib aku betul 2/5 jek :'(
Hurm .... baca insyaAllah aku lancar :)

Ya Allah ... selamat ustazah sporting . Tak la garang bila kita salah :)
Ok skip cepatt ..

Kitaorang bergamabr jek dlm kelas .. alahai . Bosan an ! Ckg x masuk kelas pon :(
So kitaorang buat mcm rumah sendiri :v


cuba tengok mata aku ? Comel nye :'>
K tu edit gebang -_-
Aku ngn Ain :*

Gambar no 1 tu Aku & ain
Gambar no 2 tuh Ain ngn Nur Farah Liyana :*

Diorang comel an ? Sama mcm aku xD
Trololo ....

Ni Nurul Syafika .Dia amik gambar sendiri sendiri . Heee.....
Comel la :p

Okbye

Nursakinah Nabilah harap lepas darjah khas . Amin ~

Lagu baru .. Yeah :)


Hurm .. Lagu lama tuh x boleh nak delete .. Sakit hati !
Hurm ...
So pakai jela yg baru .........
Tajuk baru blog Sakinah Lenka The Show

Entah sesuai ke tidak ngn cerita aku nih ... hurm . Bantai je laa :p
Asalkan slow jeeee bila dengar. .Eh x gitu ? Hurm :')

Okbyebye :3

Saturday, 7 September 2013

Dia :)

Hurm .. jgn pikir2 bukan bukan eh ? DIA itu P E R E M P U A N !
oK PEREMPUAN ~

hurm .. Kenapa ek ? Kenapa apa :O
Hurmm , dia .... dia ialah Senior aku ! hurm ... senior kene hormat tp aku rasa aku x nk hormat org yg kurang ajar ... aku x redho la siak org yg suka buat cerita pasal aku nih .. Sejak aku naik sekolah menengah ada jek org yg x puas hati ngn aku .. Asal thn lepas ok jek org ngan aku ? Hurm ...

Tahun ni , hurm ..... benci k benci :'(
Dah la raya seronok .. Semoga tahun depan lebih baik dari tahun ni :)

Dia tuh tak habis2 cari pasal ngn org . Dulu Dinah , sekarang aku pulak . Hish ~
Aku seriez ... aku memg x suak gaduh ngn org . Aku rasa x de func la gaudh ngn org :)
Ya Allah ... hurm .

Mcm2 cerita thn ni k aku dgr.  Ade org kata aku BATAK HOT la .. Hurm .. Tolong la ! aku tak batak HOT pon la .. Aku x mintak tu semua . Apa bukti nya ? Hurm

Dear DIA ,
Dah perfect ke nk judge org ? mohon cermin dulu la kalau nak MENGATA tentang aku :)

Dear readers ,
Aku bukan nak mengata DIA ! Cuma dia tuh x sedar diri tau . Nak mengate org jek . Hurm ..
Dia tuh nak cakap cantik biasa jek orgnya :)
Hurm .. aik angin tau asal aku nak van ngn dia . Ade jek bende yg x kena ! Seriez aku ckp ! Aku nak tukar van !!! Erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... benci gila seniorg kau tuh . Aku x mengaku aku senior dia .. tapi disebab kan aku nak cerita kat korang ni :)

Hurm .... aku x suka la org buat cerita tentang aku :')
Hish .. mulut org ni kita tak boleh nak tutop kan ? Mcm mcm org .....Ade jek x puas hati :)

Ya Allah .... kenapa kau suka perli aku hah ? Tak paus hati kepe ? Hurm .... Bersabar la wahai Nursakinah Nabilah Binti Mohd Norman !

Hurm .......... sensungguh nya aku maafkan org tuh ....
Cuma aku x redho laa .. sakit hti x terkata K

hurm kbye :)