Pages

Friday, 20 September 2013

Describe dia :)


Hey , harini kita x nak cerita apa2 yang berlaku kat sekolah tadi . Lupakan ..
Sekarang kita nak describe BFF ?

Aku gembira ada kawan macam korang . Kawan yang selalu ada bila aku sedih , gembira , mendengar cerita aku . Tp DIA ...................  dia hish. Dulu dia x mcm sekarang . Sekarang ... aku x tahu dia berubah mcm mana lahh . Hm

Kawan aku sejak darjah 4 lagi. Dulu kitaorang bff tp berpecah sejak darjah 6 sebab ... aku pon tak tahu la sebab apa *buat2 tak tahu*
Jom describe dia ! Cepat-cepat :'>
Dia ni mulut lurus juga. Boleh la tahan dalam bab maki memaki,bash mengBash .. bila marah tuh..Hish semuanya keluar ! Hahaha . Biaslah lah tuh .. hish
Dia ni baik addalah sikit , jiwang ? Oh yer !!! Memang ! Aduh.. sama jek ngn Ain. Dia kalau bab novel2 nih .. hish . Janganlah tanya . Komfom r pernah baca novel tebal gila tuh. Tapi sorrylah aku x suka la baca buku cenggitu. Aku biasa2 jek dlm novel nih.  Hm entah kenapa la :p
Dia pandai,comel,cantik,gedik bolehlah tahan .. hehe :p Tapi dia TAKEN ! Sorry your late :p HAHA LOL
Nama dia Alya Nur Maisarah

Next ! Dia ni hah ...
Seorang yang comel,pendek sikit,baik,mulut ? Hm .. x la sangat. Biasa2 jek. Dia baik tapi .... dia ni DEGIL ! Hish :p HAHA .. mcm la aku x degil yer dak ? Choiii ~ Aku rapat ngn dia ni sejak bila eh ? Entah la.. tibe2 rapat . Haha .. pelik x ? Sama lah mcm Nik . Nik nanti aku cerita
Dia ni seorang yang gedik boleh la tahan. Apa lagi ?? Hm entah ...
Nama dia Nurul Fatihah

Next , dia ni seorang atelit. Dia merupakan atelit lumba lari yang laju. Digelar " Ain Sprinter " Lol
Ayat aku .. ayat novel katakan . Hm .. dia ni pandai,coeml,cantik,kuat posing,beria,gedik bolehlah,mulut dia akan lazer bila dia geram gila ahhh xD Dia ni , mcm2 aku dgr . Hish .. Sabow je la .Tp bila dah mengamuk TOLONG JANGAN KACAU DIA ! WARNING xD Dia kalau bergaduh memang nombor satu ! Hish  jgnla gaduh ngn dia nih.  Bahaya ! Dia ni GANGSTER besar kat taman aku :p
Tralalala xd Dia ni SINGLE KOT . Hish entahlah .. tp yg penting dia ade banyak crush .. lol
Dia ni ... org yg mudah terasa,mengagis ... gangster2 dia dlm hati dia ada rama2 maaa .. poyo poyo :p
Nama dia Nurul Ain


Next .. nama dia Puteri Balqis . Seorang yang pendiam,suak buat muka kalau x puas hati. Dia ni pandai , comel , cantik ... dia punya bulu kening melentik .. Hm . Cemburunya aku xD
Tp aku x de gambar dia .. dia ni seorang yg x suka posing . entah belakang cerita mcm mne . tp dia memg lain drpd yg lain -_-' What that means? Lol Whatever ...

Ada lagi sorang .. aku x tahu nak anggap dia apa . Perangai dia berubah 360 darjah ke atas -_-'
Hm .. lain gila arh . Lantak dia lah . Hish . malas nak ckp :(

Kbye :)

2 comments:

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)