Pages

Saturday, 7 September 2013

Dia :)

Hurm .. jgn pikir2 bukan bukan eh ? DIA itu P E R E M P U A N !
oK PEREMPUAN ~

hurm .. Kenapa ek ? Kenapa apa :O
Hurmm , dia .... dia ialah Senior aku ! hurm ... senior kene hormat tp aku rasa aku x nk hormat org yg kurang ajar ... aku x redho la siak org yg suka buat cerita pasal aku nih .. Sejak aku naik sekolah menengah ada jek org yg x puas hati ngn aku .. Asal thn lepas ok jek org ngan aku ? Hurm ...

Tahun ni , hurm ..... benci k benci :'(
Dah la raya seronok .. Semoga tahun depan lebih baik dari tahun ni :)

Dia tuh tak habis2 cari pasal ngn org . Dulu Dinah , sekarang aku pulak . Hish ~
Aku seriez ... aku memg x suak gaduh ngn org . Aku rasa x de func la gaudh ngn org :)
Ya Allah ... hurm .

Mcm2 cerita thn ni k aku dgr.  Ade org kata aku BATAK HOT la .. Hurm .. Tolong la ! aku tak batak HOT pon la .. Aku x mintak tu semua . Apa bukti nya ? Hurm

Dear DIA ,
Dah perfect ke nk judge org ? mohon cermin dulu la kalau nak MENGATA tentang aku :)

Dear readers ,
Aku bukan nak mengata DIA ! Cuma dia tuh x sedar diri tau . Nak mengate org jek . Hurm ..
Dia tuh nak cakap cantik biasa jek orgnya :)
Hurm .. aik angin tau asal aku nak van ngn dia . Ade jek bende yg x kena ! Seriez aku ckp ! Aku nak tukar van !!! Erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... benci gila seniorg kau tuh . Aku x mengaku aku senior dia .. tapi disebab kan aku nak cerita kat korang ni :)

Hurm .... aku x suka la org buat cerita tentang aku :')
Hish .. mulut org ni kita tak boleh nak tutop kan ? Mcm mcm org .....Ade jek x puas hati :)

Ya Allah .... kenapa kau suka perli aku hah ? Tak paus hati kepe ? Hurm .... Bersabar la wahai Nursakinah Nabilah Binti Mohd Norman !

Hurm .......... sensungguh nya aku maafkan org tuh ....
Cuma aku x redho laa .. sakit hti x terkata K

hurm kbye :)

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)