Pages

Tuesday, 24 September 2013

Heyy .. Im back xD

Heyy ....
Im back xD *beria*

Dah lama sangat ke aku x update ? Hahaa .. bape hari jek aku tinggalkan bidang blogger ni :'3
Tak berhabuk pon . Hihi

Ok .. aku sekarang aku nak cerita ni. Tentang apa ? Tentang PERSAHABATAN
Blog sahaja lah yang boleh membantu aku untuk aku luahkan semuanya. Nak cerita kat kawan tapi nanti dia nganjing. Lepastu perli-perli aku. Time aku sedih dia perli kau jugak . Hm . aku redha . Cehhhh ... haha. Ayat aku poyo darab 10 xD

Cenggini cerita dia. Geng aku gaduh dengan Syafika. Alah biasalah tuh kan ? Kawann katanya. Kitaorang BFF rasanya :') Tapii ... tapi aku tak tahu nak anggap dia apa. Sebab .. entahlah. betul x tahu. Sebab dia pernah tanya kat geng aku "Kalau aku x anggap korang ni bff aku, korang marah x?" Dia tanya cam gitu.. aku pelik lah ann. Aku ckp "aku x marah.." Lepastu .. entah apa berlaku . Kisah pulak.

Semalam kat kantin .. aku makan la. Hah yerla makan. Dah nama pon kantin. Kanitn tu time rehat :3 Ayat aku putar belit. aku nak ckp lain tetaip lain. Hahaha .. pelik pelik. Ok. Tengah makan ni , Alya dengan Fatiha kata "Tak la mm org th. Jiwang" Mcm gitu lah ayat dia. Lebih kurang laa. Diorang kata "Syafika jiwang tau, dia pergi tulis AKU NAK KEMBALIKAN HUBUNGA YANG SUDAH TERLERAI TUH." Hahaaha .. diorang ketwa.. Aku pon " :O " Hahaha . then aku ketwa. HAHA -_-' Kecohh meja kitaorang. Tp masatuh kitaorang duduk kat meja lain. Sebab meja biasa kitaorang selalu kene rompak dgn budak pagi. Ishh

Diorang kata lagi " Kitaorang masatuh nak ambik barang , nak pinjam . Sekali terjumpa kertas , yg kitaorang pon baca la ape lagi an. Sekali hmmm .. HAHAHAHAA" diorang ketawa. Aku pon ketwa. Peduli la orang nak kata apa an.. Hm gedik kepe. Tak kisah pon . Hahaaa . Sebab dah biasa dah kot kene kutuk belakang. Lagi geng HOT kat sekolah tu. Dah biasa dah. Cehh ...

Lepastuh yang Syafika dah bengang. mestilah bengang bila dah kene bahan ketawa an ? Siapa x bengang? Lol Tiada perasaaan ! Haaha .Aku dah tak tenteram nak makan. Nasib dahh nak habis makan xD
Ohh kene nganjing? Birlahh . Aku x kisah pon. Mulut orang kan? Tak boleh nak tutup :') Sukahati lah... Aku kene move on . Tak boleh marah sentiasa dgn apa org kata. Ada benar ada salah. Sabooow jer la.

So sekarang kita dah baik :')
Hmm ..
Itu sena jek stry kita.

Owhh sekarang. Minggu ni memang busy dengan PBS. Ade jek PBS. Semalam PBS BM,MATH . Alahai .. hm.. Ape la cenggini. Sejarah lagi xD
Hish .. memang banyak kerja sekarang ni. Novel ni pon belum siap . Aku nak kene jugak siapakan awal-awal .Heee . Malass la nak lambat kan. Menyukarkan kerja aku . Heee ..
Aku nak main fb pon susah . Heee -_-'

Aku buat novel tentang persahabatan . Pengalaman aku la dgn kawan2 aku. Hee .. Aku mls nk gempak kan cerita aku. Aku malasa. Yer memang pon aku malas. Hish

Hmm .. tapi aku harap persahabatan kau ngn kawan2 aku kekal . InsyaAllah . Friend until junnah ? Insya Allah sayang :*

Aku harap semuanya berjalan dengan lancar :') Aku harap semuanya ok . Aku harap semuanya bagus. Aku harap semuanya perfect. Aku harap.... hm . Still  berharap ? Yes :')

Heyyy you ........
Pmr dah nak dekat an? so cikgu aku kata minggu dia last ajar kitaorang . Hm. Masing2 busy dengan PMR. Hm ... hishhh .

Kbyee :')

1 comment:

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)