Pages

Wednesday, 11 September 2013

Kawan :')


Ya Alah td aku ngangis *gembing*
K sebab apa ? Itu secret tau :3

Aku cerita yang rapat2 jek . Yang mulut x cam kwonghajow -..- Yang sering aku ckp jek nganjing . Hurm then nak perli2 . aku tak suka la ! Ok -..-
Erm .. mcm kawan kau . Aku x nak la mention nama dia siapa :( Ta baik :v
Betul la x baik an ? Hurm :p

Masatuh time ckg zazaliza . Dia ckg ganti . So dia ckp buat kerja sendiri2 . Jgn bising2 .
Then time ckg suruh duduk aku duduk terus terjauth kt lantai .Aku fikir kan ada kerusi tau ! Jap lagi aku tengok belakang geng aku ketawe2 . Aku amik kerusi tu aku maki2 diorg . Hurm .. aku tahu bende yg aku ckp tu x baik tp aku geram sangat ! Erghh ._.


Then aku terus ngangis :(
Dah la td aku baru lepas ngangis ... aku ngangis lagi . Bapak r .Mestilah bengang kan ? Hurm .. aku mcm kecewa dirog buat aku cm gitu :v
Hurm ..

Pastu org yg buat kau jatuh tuh ann dtg kt meja aku mintak maaf . then diorg pujuk2 . Hurm ...
Aku pon mcm terharu diorg pujuk . Haha lol

Lepastu diorg pergi baut lawak bodoh . Lol
Mana aku x ketawe..Diorg ni an .. hurm . haha !

Yang paling BEST ialah diorg ckp part yang " Kitaorang kan ada.  Kita kan kawan . Tak pe kitaorang ada untuk kau " Ok tu Nik ngn Ain kata x silap la . Fatihah ngn alya entah lahh .. hurm ...

Hurm ...
Terharu .. hurm ...
Aku x thau nak ckp apa . Tp diorg kan terharu la ...

Tp aku terima dia seadanya walaupon dirog annoying ke pe .. Masing2 ade sifat tersendiri .Nak buat mcm mne an ? Kita x boleh nak judge org sangat :)

Tapi kan ... aku seriezly x suka org yg suka perli aku . Hurm mcm dia nganjing aku r . Seriez aku x suka :(
Mcm dia kata berkaitan apa yang aku pernah cerita akt dia r :(
Benci la siak :(

Lepastuh td dia ada dia ade ckp apa tah , Mcm perli aku jek . Aku pon tak tahu la dia ckp tntg kau ke spe . Hm .... aku pon entah la .. Hohooo ~

diorg la kawan kau..Seidh ke gembira dirog ada untuk aku ! Aku sayang korg :*

kbye :)

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)