Pages

Friday, 27 September 2013

Mangsa PBS

Heyyy heyy :*

PMR dah nak dekat dah kan? Dah tahu ? Minggu depan kan ? Kan ? Kan ? Oiii .. Kan ? -_-'
Jawab lah :'(

Ok dah ... hm
Untungla mangsa PMR dah nak BEBAS ! You are FREEDOM ! Yeahh -_-'
Mangsa SPM pula ? Hm ....... hampir2 ! Ok .. Awak lagi la . Akan bebas ! Ok bebas :'3
Bila la aku nak bebas ni? Hm ... Menyusahkan la bende ni semua. I want freedom. Tapi tapi tapi ... aku baru 13 tahun A.K.A Form 1 :(

Bila ? Hahaaa ... lagi 5 tahun ! Ergh ... lama lagi :(
Ok .. itu biarkan K .

So sekarang ni .. Ya allah seksanya aku dengan PBS . Hari2 , ade jek EXAM -_-
Ya Allah ... kertas tu .... Hmm .. peningnya :(

Ya Allah ..

Esok buat PBS - Ok
Esok hantar PBS - Ok
Esok siapkan PBS - Ok

And jawapannya semua nya OK :'(
Buat itu la ini. Hm . Aku kan kuat . Tabah tabah. Relakss la :)

Ok .. Relakss . Blog kan ada . Seriezly , memang kene sabar jadi murid ni :)
Dugaan . Dugaan . Dugaan :'(

Ok bye bye :)

2 comments:

  1. Hahaha.. I'm also PBS victim lol . Actually lagi menyampah sekarang ni. Yelaa buzy with BAND 6 . Kan? GEO kena buat presentation kt perhimpunan . Kena buat itu .. ini. ICT kena buat power point. Arh! [PBS :- Projek Bangkitkan Stress ] Anyway, kita kena redha and bersabar ;)

    ReplyDelete
  2. samalah... saya pun naek gila pasal PBS,asyik laa kena paksa buat benda yg kita x suka,tambah2 pulak asyik kena kluar modal untuk projek.. :'(

    ReplyDelete

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)