Pages

Thursday, 12 September 2013

Miss :'(


Eh ? Jgn fikir bukan2 tau . Kita SINGLE :)
Miss tu rindu k rindu . Rindu is miss :3

Kita rindu kawan2 kita yang dulu . Dulu tu bermakna kawan lama :'(
Wah sedih la siakkk .....
nak jek balik sekolah rendah dulu . Terpakse tinggalkan demi menengah ! Erm ... sedih sedih.
Bukan kawan jek . Ckg pon sama . Ckg yang dah banyak berjasa sehingga aku berjaya dlm UPSR :)
Alahamdulillah ~

berita baik nya kita boleh dtg sekolah lama kita ....
Bila hari sukan ke ape ke . Bila2 je la .....
Yang buruknya , motif sana nak jumpa ckg , kwn lme ..
tapi ................. tapi ........................ tapi ................. ckg kita semua pindah :'(
Sedih sedih ... *ngangis*

Ckg kesayangan kita semua pindah .. Ckg yang kita sayang sangat2 . Diorang dah macm parents kita dah  . Kalau x dpt A jek dirog mesti bagi semangat . Walaupon diorang banyak marah2 , sanggup stress sebab kitaorang ... Demi kitaorang . Hm sedih sedih :'(

Ckg , terima kasih ckg ..... kami syang ckg :)
Sebab ckg , aku ada kat sekolah stAnd tuh tau :')
Ya allah :) Aku rindu diorang ya Allah . Nasib aku ada lagi kenangan TERAKHIR bersama diorang :'(
Wah ... ayat wa ... sungguh sedih :(

Aku rindu BFF aku ! Dia tu PANDAI ! Budak baru jek terus HOT kat sekolah . Dia HOT bukan sebab cantik ke ape ke . Sebab..... sebab dia pandai la ! Lagi satu dia baik sangat ngn aku :'(

Ya Alllah .... aku taip pon rasa cam nak ngangis :'(
Why ? Why ? Why ? Why you leaving me ? hm .. So sad :'(

Tak pe la ... nak buat mcm mne an . Dah mak dia suruh sekolah kat situ . Sekolah budak pandai . sekolah tuh kt Selangor ke kt KL . aku pon dh x ingat . Sekolah tu asrama penuh and semua nya perempuan !
Aku rindu dia ............ faham x ? Aku rindu dia ! Aku rindu dia ! Aku rindu dia ! Kalau aku jumpa dia kan ... aku nak peluk2 dia :'(
Wa sayang dia .... Ya Allah ..... kenapalah org yg kita syg sngt tinggalkan kitaa ? :'(
Perlu ke ? Hm ....

Amira banyak sangat tolong aku thn lepas . Dia selalu la jugak bagi nasihat , contoh untuk aku . Dia tuh PANDAI snagat sampai aku jadikan idola dia ... hm . I love you Amira Afiqa :)
Aku nak kita yang dulu . Yang rehat sama2 . Yang ketawe sama2 . Yang jalan sesama sambil pegang tangan :'(

Hm .................................. so sedih :'(
Aku dh ckp kt dia yg sekoalh jek skt2 kt sini . Kt sekolah aku pon ada asrama . Dia dh bgtahu mak dia dah  . Dia pon nak sekolah sama ngn aku . Hm ............ tp tp tp tp ! Mak dia x kasi :(
Yer la aku faham .... mak dia mungkin nak yang terbaik :)

Betul aku rindu suasana yang dulu . Suasana yang gelak sesama . Baca buku sesama . Yang merajuk ! Yang bergaduh ! Aku nak itu semua K :(

Entry aku kali ni rasa cam nak ngagis jek siak .. aku ingt lagi masa aku chat ngn dia haritu aku mengangis :'(
Aku menangis sebab aku rindu kan dia :)

Amira aku ok kat sini :')
Aku kat sini ..... ok jek :)

Kau kat sana ok ???????????????????????/

OK !!!!!!

Argh ............. tak pe la aku redho dia sekolah kat sana . Well aku rindu dia sangat2 :(
Percayalah kalau aku boleh balik kan masa aku balik tau ://
Betul ... aku nak itu semua . Nak tu semua ...

Hm .....
Rindunya sekolah lama aku . Mcm x adil jek dari TADIKA ke SEKOLAH RENDAH ke SEKOLAH MENENGAH ke UNIVERSITY ......
Boleh x kalau semua sama jek sampai besar >.<
Hm ................. terpakse tinggalkan kawan2 lama :(


Aku nak masukkan gambar tp gmabar semua dah hilang :'(
Nasib ade kt laptop lagi satu .......

Sejak aku amsuk sekolah ni mcm2 dugaan .
Hish ..... ini adalah dugaan :)

Sesungguhnya aku redho ngn semua nih ......... tp kan .. aku still ada lagi :)
Lagi ? Lagi paa ? Lagi kawan la ! Hmm .... kawan yang sekarang smeua dari sekolah lama . Sekolah endah la ... tah mcm mne boleh rapat tah ..
Pelik pelik :3

Sedih sedih .. diorang ada jugak . Sedih2 diorang dgr jugak .. Yeah .. aku still bersyukur :)
hm ... ok la sampai sini jek kot . Dah panjang ke blom ni ? Mcm blom jek ? :3

Kalau boleh nak buat mcm karangan :p
Eh ???????

Ok la bye :')

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)