Pages

Saturday, 19 October 2013

Hari Raya Aidiladha ♥

Ok :3
Hari ni bpe haribulan??? 19/10/2013 right?
Hari raya bile? Dah lama an? Lol

Sebenarnya, aku dah lama nak update tapi itulah..... sebok an? Sebok apa? Sebok layan fb, keek. Hahaha
Ok ni nak cite la nih.

Raya hari selasa an?

Isnin
Keluarga aku datang rumah Mama Julie (makcik). Kitaorang gotong royong kat rumah dia. Rumah dia belakang rumah kitaorang jek. So kitaorang jiran+sepupu lah..... Emm ? Pon boleh :p
So makcik aku masak2 apa semua. aku pon tolong itu lah inilah... tp aku sekejap jek tolong sebab aku tak tahan :3
Sebab pa? Sebb sepupu aku annoying ! Asik kacau aku jek. Jentik lah. Pukul la -..-
Tak mcm ape je an... aku makan jek kt situ. Tros balik.
Then aku baut muka ngantok depan makcik pakcik aku semua :p
Hahahaha..... So faham2 la diorang xD

Malam tuh...
Mcm biasa , ayah aku jadi ketua kat keluarga tuh walaupon ayah aku adik :3
Means, ayah aku jadi imam gitu lah :3 Dalam babII agama ni, ayah aku pegang :v
Nak kata ayah aku halim, emm... entahlah. Tp ayah aku ni jenis yang berilmu lah org dia. Bukan apa ...
So , kitaorang takbir la dlm rumah ramai2.
Mula2 ayah aku, then adik aku, then Firas. Firas form 2. Sepupu yang baik ngn aku. boleh lah.. tp kadang2 annoying jugak. Suka gak cari pasal ngn aku -.-'
So time dia takbir jek , yang abg sepupu aku gi senyum2 .. madahh -.-
Aku time tuh rasa nak sengih jugak la tp aku thn takut kene marah ngn makcik pakcik aku -.-
Tak baikkk tau! -.-'

Selasa
Makanan aku datang ! Lol *teruknya :3
Sedapp ! Semua ada.. mcm hari raya. Memang pon :3
Ok aku sempat bergamabr jugak. Alhamdulillah.
Tp ngn family x de lah.. Masing2 sebok an. Lagipon pakcik aku tuh tukang sembeli lembu ...
So yang udak2 semua ikut je la tengok lembu, kerbau pe semua...
aku pon nak balik sebab malas , nnti aku kene sapu lah ape lah :3
Owhh.... and memg betul aku kene sapu xD
Emm :(
Aku ni kan rajin......


See? Im happy dear :*

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)