Pages

Wednesday, 9 October 2013

Us ♥


Hye :)
Update blog lagi xD

Tadi ... sebenarnya. Haish.. aku x de mood senanya. Hm :'(
Entah kenapa aku tak de mood. Sedih la ......... eh dah kenapa tetibe sedih? Hm :')
Haha .... pasal kawan tikam belakang. Haha :') Ok tukar topik

Act, sebenarnya mintak tolong ain siapakan kerja sekolah aku :p
Haha ... just sengaja jek kot :p
Tak de la. Act, aku tak tahu nak buat tu mcm mana. Ain punya dah siap. Aku memang seriez tak tahu. Aku buat pon tengok mcm mne. Ade la jugak tengok sikit xD

Aku seriez tak tahu mcm mne nak buat. So , kitaorang buat la. Tadi dia datang ngn Nurin. Kawan dia. Aku ngn Nurin x rapat sangat. Biasa2 sahaja. Kitaorang gosip, ketawa, berbual. Haishh :p
Whatevaaa ... aku sayang ain :*

Memang semua x siap kerja sekola. Pelik pelik :p
Mereka semua tidur dengan laptop, fon. Haha... biasalah. Budak2 zaman sekarang. Generasi Y katakan :p


Look ? Kirin aku. Kanan Ain :*
Photographer : Aku lahh xD
Aku sayang dia :D


Aku comel kot xD Trololo ! Bajett comel sementara! Haha. Dua dua comel :'>
Photographer : Aku !


Serabai -.- Okbye :3


Ni Ain! Comel kan dia? Hahaha :p

Wa sayang kat dia :p
Haha .. sayang sebagai kawan sahaja. Kitaorang kenal sejak darjah 5 lagi. Kitaorang kenal pon , tegur gitu jek. Haha :p

K bye :)

2 comments:

  1. So sawit.Hahhaa.Seriously kau sayang aku?Kalau kau serious,aku pun serious sayang sangat dekat kau.

    ReplyDelete

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)