Pages

Tuesday, 17 December 2013

Rindu Rindu !


Hye.... yeah. Sekarang dah boleh jadi blogger sepertia biasa. Mcm dulu dulu tu :3
So so so, im on9 and ade berita buruk. It so sad to me. Im so so so sad. Speaking pulak dah -.-

Aq on9 and nampak Puteri IM aq. Aq tengok an dia kata dia nak pindah rumah. and i very very sad. dia kata minggu ni last dia stay rumah tu. Act, rumah dia dekat rumah aq. Jiran la... mak bapak dia kamcing ngn mak bapak aq. And kitaorang satu van klo nk pergi sek. Memg rapat la cuma x rpt sejak aq rapat ngn Dinah. Act dia ade cerita aq lain sejak kawan ngn Dinah. Umm :/

Memang sedih k bila dpt tau dia nk pindah mengejut mcm gitu je :'(
Sedih k sedih ://///
Nanti rindu :'( Rindu nk joging sesama, jalan sesama, beli burger sesama, jalan pergi sekolah agama sesama. Ok rindu faham x? Rindu :'( I hate some feeling that annoyed me. Some like this la......

Tak pe la Puteri, aq pon faham dengan keluarga kau mcm mne kan. Um :/
Aq doakan yang terbaik untuk kau dan terus maju kehadapan :')

So rindu rindu !!
Aq rindu la kawan2 aq yang dulu. Rindu sesangat :')
Yes rindu, aq nak masukkn gmbar diorang sebagai kenangan. Hahaks.

With Alya aka scandel aq. Kitaorang kawan dari darjah 4. Bff dari darjah 4 sampai la sekarang. InsyaAllah :')
Kitaorang memang satu kepala tp ade satu yg sngt membezakan. Alya suka kpop sangat lagi2 Luhan. Erk membosankan. Artis korea aq kenal Luhan je la. Yg lain errr kesah pulak -.- Aku pula memg anti gila kpop. Tp aq layan cerita korea "My girlfriend is gumiho" Memg pelik aq layan cite jadah mcm gitu. Hahaha :p


Rindu sesangat semua kawan2 aq. Rindu 1 Kristal :)
Ni member tp dulu. Masing dah berpecah. Tandas jd tadas and now jd musuh. Memg agak pelik la. Memg janggal nk terima semua ni kan. Emm :/ Nk buat mcm mne bila salah satu dr kitaorg FAKE. And memg kene terima hakikat tu kan. Sekarang dah berpecah dah kitaorang. Masing2 buat hal masing2.
Tp seriezly, aq nk bahagia mcm dulu k
K cari mana aq. *krik krik*
Yang tepi krik sekali tu aq. Nmpak gemuk ringht? Aq benci gmbr ni -.-
Gambar ni kurang 2 orang. Masatu diorang pergi solat. Umm :/


Gambar ni muka aq paling sakai. It so annoying :3 Paling sakai tu aq la. Yang tengah2 tu. Tudung ya Allah. Hm gmbr ni act candid. Tak sedia lagi. Ergh. Aq benci tangkap gmbr ramai2 mcm gini. Tengok la muka aq cemmana an an. Tp sorang tu dah x de la... Syafika photographer :3
Gambar ni agak beria. And Azrul kata yg tgh2 tu boss. Haha siot je an an :p


Gambar ni aq pon sakai. Eii tembam agaknya :3
Ni gmbr sekelas perempuan 1 Kristal. Memang aq akn rindu diorang sebab masing x sama kelas an. Sabow je la.... rindu diorang. And aq penolong :p
Aq kedua dari kiri. Eii senyum dia. Haha -.-


Ok gmbr ni aq suka. Walaupon agak blur dan beria. Tp aq suka. Hahaaa... with Alya. Aq kiri. Kalau korg perhatikan kebanyakan gmbr aq belah kiri. Npe ek. Haha.... ni dekat Library. Ckg tengah ajar kitaorang berposing. Nampak tgn spe nyelit tu? Pfttt :p


Ain Syafika Nik. Umm :/ Sorg dh x de.



Seriez aq rindu diorang ni semua. Emm :'/
Rindunya rindunya :/

Naik sekolah memasing berpecah an. Emm :(
Memasing x sama kelas. Eii benci benci -.-

Lupakan. Takdir katakan. And aq pelik. Memg pelik ahh :3 Pelik sebab kitaorang semua x sme kelas an. Hahaha -.-
Aq rasa ckg sengaja tarok kitaorang jauh2. Haha tak denya. Kalau ye mcm mne? Haha

Out :)

Monday, 16 December 2013

December :)


Hye. Lama nya x update blog. Tiup sikit ..... dah berhabuk sia. Hahaha k tu tipu. Tipu tu tipu. "Kenapa lama sangat x update ni?" ada org tanya soalan tu kat aq masatuh. Thanks sebab prihatin :p Sebab kita busy. Lagipon jarang on9 lah.... dah kurang on9.

So, November. Yes november. Bulan tu paling sedih la bagi aq. Kenapa? Adelah...
December? Bulan bosan. Haha cuti ni aq rasa mcm x de ape2 je. Mcm kosong je. Pehh ayat aq. Lol
And aq gaduh dgn bekas bff kot :') Pape je la, aq tergerak stalk dia aritu and dia perli2 aq. Mana x geram. Hm :/
Lepastu kata mcm2. Hm Hm hm :/ Um um ://
So tentang bahser
Aku x kenal kau tp aku hormat basher ni. Eh? Perlu ke? Hm entah. Bagi aq perlu *sangat*
Aq x boleh nk tuduh orang tanpa bukti kan tp aq keterangan. Cewahh....
Dear basher, kenapa ea kacau aq? Kenapa x bash aq dekat Facebook ke Twitter ke Ask.fm ke ? Ask.fm la biasa orang bash mengebash ni an. Alah pasti kau punya. Kenapa x kat ask.fm aq ea? Oh lupa, tak boleh. Sebab aq ade dah private ask.fm aq tuh. Takut kantoi plak kalau bash kt situ yer dak? Buuuuuuuuu -.- Tapi blog jugak. Astafirullahhalazim. CHATBOX tu bukan untuk bash sayang yang pandai lagi bijaksana *sangat*
Kalau nk tau lebih lanjut sila pergi google dan cari sendiri apa tujuan CHATBOX. And sorry la , silap orang. Aq bukan nak bajet bagus tp yer la aq ni dlm bidang blog pakar dalam bab2 ni. Btw, baru td aq scan tempat tingal kau maybe. Bila scan scan. Hahaha dok JB  rupanya. Tempat scan tu ade area2 dia. Dalam Jb kat mana sekian sekian. And aq terkejut ! Tempat tu jugak. Hahahaha -.- 

Kenapa ea agaknya nak bash aq? Hina sangat ke? Oh ye. Memang aku hina dimata kau maybe. Entahlah... aku. Aku tak kacau kau maybe.Tetibe je nak serang aq. Kau ni senak ke ape? Aq tak kacau hidup kau kan? Ade ke? Tak aq rasa. Kalau kau kenal AKU LEBIH RAPAT LAGI aq ni jenis yang x CARI PASAL DENGAN ORANG. Kalau kenal la aq lebih rapat lah.....  Lagi satu. Puas dah stalk twitter aq? Thanks sangat aq ade fans mcm kau. Hahaha *ketawa mengilai* Terharu beb. Tak tau pape tetibe bash an. Hahaha lawak ah lawak :p Lupa , aq kn x kenal kau. Kau judge ornag berdasarkan apa yg kau nampak. Haha. Dekah k dekah bila baca. Lawaknya. Haha betul lawak. Kau patut masuk MLM mungkin. First tersingkir. Bhahaha -.- Lepas aq update ni nnti kau bahan lagi la tuh kan? Bahan la aq nk tengok...... aq nk tengok. Tengok sejauh mana kebijaksanaan kau dgn aq. Hahaha...... buuuuuuuuuuuuuu -.-
Better watch yourselves. Im watching you :)

Kau tau aku ibaratkan kau ni dgn apa? Dengan anjing. Nasib x dgn warna pink tu. Tp ade la sikit. Perangai kau je. Haha. Buuuuuuuuu -.-
Yer la, basher dgn haters ni ibarat anjing sebab kita x kacau diorang, diorang kacau kita. See? Aq tak kacau kau kan? Ade tak? Ade ? Ade ? ade tak? *jerit* Tak de wehhh. No.....
Aq tak kenal spe basher tu tp kesimpulannya dia bash watu dia geram kot. Yer la.... mungkin dia terasa kot dgn aq. Sentap agaknya. Kind of orang hutan. Bak kata tangga (bukn nama sebenar) , diorang tu beruk. Jangan layan. Haha ingat lagi kata2 dia. Oh lupakan. So derp

So, korang cuti gi mana? *krik krik*
Dear sakinah, fikir hot ke kt blog? :3

Tak de la, just tanya :p
Aq cuti ni, nk gi luar negara. Hahaha. Alhamdulillah rezeki family aku kan. Berkat doa ibu bapa aq. Luar negara? Negara tu aq x pasti kat mana. Emm ==
Yang pasti, aq x sabar nak pergi woii :p
Excited sangat ni. *loncat*

Bye. See you next. InsyaAllah :')