Pages

Monday, 16 December 2013

December :)


Hye. Lama nya x update blog. Tiup sikit ..... dah berhabuk sia. Hahaha k tu tipu. Tipu tu tipu. "Kenapa lama sangat x update ni?" ada org tanya soalan tu kat aq masatuh. Thanks sebab prihatin :p Sebab kita busy. Lagipon jarang on9 lah.... dah kurang on9.

So, November. Yes november. Bulan tu paling sedih la bagi aq. Kenapa? Adelah...
December? Bulan bosan. Haha cuti ni aq rasa mcm x de ape2 je. Mcm kosong je. Pehh ayat aq. Lol
And aq gaduh dgn bekas bff kot :') Pape je la, aq tergerak stalk dia aritu and dia perli2 aq. Mana x geram. Hm :/
Lepastu kata mcm2. Hm Hm hm :/ Um um ://
So tentang bahser
Aku x kenal kau tp aku hormat basher ni. Eh? Perlu ke? Hm entah. Bagi aq perlu *sangat*
Aq x boleh nk tuduh orang tanpa bukti kan tp aq keterangan. Cewahh....
Dear basher, kenapa ea kacau aq? Kenapa x bash aq dekat Facebook ke Twitter ke Ask.fm ke ? Ask.fm la biasa orang bash mengebash ni an. Alah pasti kau punya. Kenapa x kat ask.fm aq ea? Oh lupa, tak boleh. Sebab aq ade dah private ask.fm aq tuh. Takut kantoi plak kalau bash kt situ yer dak? Buuuuuuuuu -.- Tapi blog jugak. Astafirullahhalazim. CHATBOX tu bukan untuk bash sayang yang pandai lagi bijaksana *sangat*
Kalau nk tau lebih lanjut sila pergi google dan cari sendiri apa tujuan CHATBOX. And sorry la , silap orang. Aq bukan nak bajet bagus tp yer la aq ni dlm bidang blog pakar dalam bab2 ni. Btw, baru td aq scan tempat tingal kau maybe. Bila scan scan. Hahaha dok JB  rupanya. Tempat scan tu ade area2 dia. Dalam Jb kat mana sekian sekian. And aq terkejut ! Tempat tu jugak. Hahahaha -.- 

Kenapa ea agaknya nak bash aq? Hina sangat ke? Oh ye. Memang aku hina dimata kau maybe. Entahlah... aku. Aku tak kacau kau maybe.Tetibe je nak serang aq. Kau ni senak ke ape? Aq tak kacau hidup kau kan? Ade ke? Tak aq rasa. Kalau kau kenal AKU LEBIH RAPAT LAGI aq ni jenis yang x CARI PASAL DENGAN ORANG. Kalau kenal la aq lebih rapat lah.....  Lagi satu. Puas dah stalk twitter aq? Thanks sangat aq ade fans mcm kau. Hahaha *ketawa mengilai* Terharu beb. Tak tau pape tetibe bash an. Hahaha lawak ah lawak :p Lupa , aq kn x kenal kau. Kau judge ornag berdasarkan apa yg kau nampak. Haha. Dekah k dekah bila baca. Lawaknya. Haha betul lawak. Kau patut masuk MLM mungkin. First tersingkir. Bhahaha -.- Lepas aq update ni nnti kau bahan lagi la tuh kan? Bahan la aq nk tengok...... aq nk tengok. Tengok sejauh mana kebijaksanaan kau dgn aq. Hahaha...... buuuuuuuuuuuuuu -.-
Better watch yourselves. Im watching you :)

Kau tau aku ibaratkan kau ni dgn apa? Dengan anjing. Nasib x dgn warna pink tu. Tp ade la sikit. Perangai kau je. Haha. Buuuuuuuuu -.-
Yer la, basher dgn haters ni ibarat anjing sebab kita x kacau diorang, diorang kacau kita. See? Aq tak kacau kau kan? Ade tak? Ade ? Ade ? ade tak? *jerit* Tak de wehhh. No.....
Aq tak kenal spe basher tu tp kesimpulannya dia bash watu dia geram kot. Yer la.... mungkin dia terasa kot dgn aq. Sentap agaknya. Kind of orang hutan. Bak kata tangga (bukn nama sebenar) , diorang tu beruk. Jangan layan. Haha ingat lagi kata2 dia. Oh lupakan. So derp

So, korang cuti gi mana? *krik krik*
Dear sakinah, fikir hot ke kt blog? :3

Tak de la, just tanya :p
Aq cuti ni, nk gi luar negara. Hahaha. Alhamdulillah rezeki family aku kan. Berkat doa ibu bapa aq. Luar negara? Negara tu aq x pasti kat mana. Emm ==
Yang pasti, aq x sabar nak pergi woii :p
Excited sangat ni. *loncat*

Bye. See you next. InsyaAllah :')

No comments:

Post a Comment

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)