Pages

Friday, 25 April 2014

Let it go ~

Haii :D

Malas senanya nak update blog -_- Tapi tak pe la.... update je la. Tengah ade mood. So tak lama lagi perikse. Aduhhh sekejapnya kan masa berlalu. Baru je masatu perikse. Kertasa pon rasa mcm baru dapat. Keputusan ? Jangan tanya la kan ~ Hahaha

So sekarang ni banyak la jugak aku belajar bende baru. Hahaha ~ Contohnya masak ! HA HA. Aku masak? Ok so KEMAHIRAN HIDUP aq amek bidang masakan ni... ape bende tah namanya. Kahkah....
Cikgu suruh masak an. Sebenarnya aku ade dua perasaan untuk memasak kt sekolah ni :
1) Takut
2) Excited

Idk asal rasa takut ngn excited lols. Takut ni mcm salah step je kene marah dgn ckg. Almaklumlah.... first time masak kat sekolah kahkah. Excited pulak sbb masak dgn kawan. So kita boleh buat kenangan :D Tu je aq nak. Kalau sekolah aq kasi bawak phone dah lama aq selfie dlm kelas masakan. Wahhhh muahahahaha :*

Aq orang johor. So sekolah hari ahad -.- So Ahad ni kelas masakan and AQ TAK BELI LAGI BARANG BARANG ! Seriez terlupa hesh ~ Habislah aq. Ni pon aq update rasa mcm dedoh je kahkah. Tak beli barang lagi wahai kenkawan. Nak jawab apa. LAgipon aq rasa besok aq nak pergi persada dgn kawan. Hang katanya. Woo tak sabar muahaha :*

Tapi itu pon kalau jadi lah. Sebb diorang ni kenkadang tak betol jugak puihh. Nanti ade je alasan yang tak jadi pergi hesh sabar je la. Biasalah tu "SEMBANG" hahaha xD Tapi tak tau nak ckp apa la :/
So letak gambar je la :3


So ni kawan baru aku. Ok yang tengah2 tu bukan. Tu aku kahkah. Comelkan eeei haha. Yang kiri tu Izzatie Juraimi. Classmates tercinta hihik. Dia ganas tapi baik. Perangai ok cun sama juga terejal mcm aku. Yang kanan Nurin Aqilah. Kuat selfie. Perangai gegila jugak mcm aq. Suke sangat2 kahkah. Dua dua kawan baru sbb diorang ni thn lepas pagi aq petang so tak berapa kenal ngn rapat sngt. Senang cite tak kenal langsung perangai sebenar :)

Yang kiri Izzati kanan aq. Eii muka aq :3 Ok diam diam sudah ok :p Kelakar sia muke aq. 
Sebenarnya tak tahu nak update apa. So gambar ni amek kt sekolah la. Ok bye xD

1 comment:

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)