Pages

Tuesday, 21 July 2015

Sakinah turns 15

Hye guyss ! So today im officially 15 years old. Wuhuuuuu alhamdulillah. Sannah helwah to me wuhuuuu. Terima kasih kepada yang wish (PADAHAL SIKIT JE ORG WISH BAJET MCM RAMAI JE YG WISH PUIH. SYOK SENDIRI GUYS HUHU) Hm sedih sedih. Hm hambar hm hambar ......

Expectations



And the reality .......................... hm kbye 

Dah tu je aku nak bagitau. Harini birthday aku hehehehe. 
#Sakinahturns15
#Sakinahmasihmuda
#Sakinahsado
#Sakinahgoodluck pt3

Saturday, 18 July 2015

Raya pertama & raya kedua


Assalammualaikum ! Selamat hari raya korang ! Mohon maaf andai terkasar bahasa, terkecik hati, terasa, sentap dan seerti dengannya. Haih dah lama nak update blog tapi asyik malas je nak tekan publish :p Wah cepatnya masa berlalu ! hmmmmmm yg sedihnya, dah nak pt3 dan aku masih mcm pftttt :p

Raya tahun ni aku raya dekat sini je. Dekat johor je haha. Raya tahun ni, aku tak berapa nak excited dan tak berapa nak tak de mood sangat nak beraya. Faham tak? Mood raya tak berapa nak on tapi yeah still excited luls. Tak yah faham hahaha. Raya pertama dengan keluargaa tersayang. Raya tahun ni aku raya dengan jubah weee. Warna tahun ni ialah turqoise muahahaha. Sebenarnya...tujuan aku update blog ni ialah sebab nak upload gamabr je. Malas la nak nak taip panjang2 kahkah. 

Jangan kecewa dan ketawa guys tengok gambar aku ye hahahaa pfttt. Banyak selfie gedik kekeke.

Raya pertama

 kereknya muka aku hahaahaha! Diam! :p

 haih still nampak belang aku T.T hmmmmm 
 dengan ibu <3

 aku suka gambar ni agagagagaga :p

 aduh fake smile seh hahahaha

 awkward smile hahahaha
 look that im so fab hahahaha :p
 monopod wefie time ! 

 Sooooo ! Ni part cousin. Act ramai lagi tapi ni je mampu masa tu. 











 what am i doing lulssssss. Ok aku nak lap minyak kat muka aku senanya tau. hmmm



Sorry guys kalau ade gambar sama. Aku main pilih je masa tu kekekeke

Raya kedua





So its look likes dress but is not. And it is Jubah. Im in love with this jubah <3 terasa bagaikan diriku princess cewah poyo muahahaha





 hahahahahahaha sebab happy sangat kot


Thank you so much adik ku sebab amek kan gamabr ni kahkah. Even dia tak ikhlas, aku tetap paksa dia amekkan gambar. Boleh tahan dia gambarnya even ade lah yang mcm pfttttt -,-' Tq sekali lagi, syabil. (nak kene mention nanti dia hmm fhm2 je la eaaa hahaha)

Maaf sekali lagi. Selamat hari raya guysss <3