My Spm result

by - March 16, 2018

Hello. On 15th March 2018 is the happiest day in my life and best memories that I will never forget. So yesterday, i took my SPM result even though I'm so nervous. At first i was like hmm i don't want to take my result because I'm expecting it to be bad.  But luckily, Allah is the best planner, i got all credit on my result.  No C no D no E and so on.  
I got 5A and 3B+ Alhamdulillah. I really shocked that time. Im so happy because I'm never expected to be fine.  Finally, lepas pun syarat kelayakan jadi cikgu hahahaha. 
I still remember, aku nangis2 kat dorm sebab jawab exam susah sangat.  Over kan hahahaha.  Kawan aku la pujuk aku. And yeah bila diorang bincang jawapan ( of course jawapan diorang sama ) and i was like can't relate though. Jawapan diorang " 100.52 cm " and aku cem asal aku dapat 58 cm pftttt. Mana tak aku meroyan. 
Aku paling meroyan subjek math dengan sejarah je. Sebab memang subjek susah pon. And aku benci math sangat2. Yeeee ada org suka tapi bagi aku cem ughhhh serabut otak je kalau tak dapat jawapan. Bila dpt jawapan rasa mcm fuhhh pandai betul hahahaha padahal lol senang je soalan tu rupanya.







I'm proud of myself and my friends too.  They are doing so good. Siapa sangka aku yang selalu dapat C dgn D mathematics boleh dapat B+ . Bersyukur sangat. 
Maybe some of you guys feel like eleh 5A je pun or B+ je pun, but for me ia berharga and best memories that i ever have. I work so hard on it. Teringin nak naik pentas tapi usaha aku tak layak sangat untuk dpt result setanding tu. 
But anyway congratulations for all 2017 spm candicates. Percaya dengan Allah dan jangan lupa berdoa. Doa ialah senjata yang power for muslim and i believe in that. 

You May Also Like

0 comments

● Jangan mencarut
● Thanks (•ˆ⌣ˆ•)